Comentarii pe articolul Harta locurilor de munca din tara: Ce joburi gasesc romanii in Timisoara, Iasi si Cluj


Angajarile in Iasi

A Florin la 19 Octombrie 2010, ora 14:10
"Cei mai atractivi ofertanti de joburi sunt [...] The Red Point"
Red Point apare in top poate ca si numar de job-uri postate, nicidecum ca si atractivitate. Toata lumea din Iasi s-a cam lamurit in privinta lor.
Zmeul la 20 Octombrie 2010, ora 10:27
Ce este interesant, unii angajatori, in loc sa-si pastreze angajatii, sa-i motiveze pentru ca impreuna pot face fata crizei, cauta sa disponibilizeze si sa angajeze alti candidati pe un salariu mai mic.
Pierd mai mult asa. Sa formezi un om cere timp,bani,energie.Si apoi, fidelizarea ...
Este mult de spus, dar fiecare are valoarea lui
Gabriela la 20 Octombrie 2010, ora 12:11
"profilul candidatului ideal pt un post din iasi: tanar absolvent cu o experienta de 3 ani" eu am terminat anul acesta facultatea de automatica si calculatoare din iasi sii as vrea si eu sa stiu oare de unde sa ai experienta aia de 3 ani? m-am saturat sa tot depun cv-uri si sa se uite pe ele si apoi sa dea ignore.....apoi se mai intreaba lumea d c pleaca asa de multi tineri in afara....uite de asta
Luminita Din Timisoara la 20 Octombrie 2010, ora 16:25
Buna ziua!
Vreau sa comentez referitor la "reorganizarea interna, respectiv abilitatea companiilor de a-si folosi forta de munca interna pentru acoperirea nevoii" in Timisoara si nu, numai!
Va spun eu cum este din practica!Nu este vorba de nici o abilitate a companiilor ,ci pur-si-simplu se deroga multe sarcini unei singure persoane,care nu are cum sa faca fata fizic si psihic si nici nu este platita pentru sarcinile, care i se dau in plus,de fapt, sunt companii,care de-abia le dau salariile la oameni si acestea cu mari intarzieri sau taiate la jumatate sau deloc de luni de zile!I De fapt cei care muncesc nu sunt rasplatiti pe masura muncii prestate,a sarcinilor pe care trebuie sa le indeplineasca ,ce sa mai zicem de sarcini in plus!Nu se poate sa mai muncim degeaba!Ne-am saturat de munca in zadar,in timp ce altii toata ziua"freaca menta la lucru" !

Situatia pe teren este groaznica!Mai bine intrebati angajatii sa va zica exact cum sta treaba in practica,pentru ca angajatorii spun ce le convine lor si nici decum adevarul!
la 20 Octombrie 2010, ora 18:21
De ce nu se recunoaste ca aceste "burse a locurilor de munca " sunt doar scene unde cei care vor sa munceasca vin cu speranta si "angajatorii" sunt aproape tot timpul fictivi.....am avut ocazia sa vad cum se "face"....e groaznic !!!!

  Inapoi la articolul Harta locurilor de munca din tara: Ce joburi gasesc romanii in Timisoara, Iasi si Cluj

Setari Cookie-uri