Comentarii pe articolul Un site de 2 mil. euro: Observatorul preturilor, introdus de anul viitor


Un site de 2mil EUR? POFTIM???

M. Andrei la 19 Octombrie 2010, ora 16:20
Foarte tare, interesanta investitie! Tara arde-n flacari si baba se piaptana..

Sunt sigur ca i-a pus D-zeu mana in cap patronului care a reusit sa semneze contractul cu statul. Un site de 2mil EUR? POFTIM???

D Mihaitza la 19 Octombrie 2010, ora 16:32
...............
mai are si 1400 de puncte de monitorizare
trebuie intr-un fel sa colecteze date in punctele alea.......
Dina Mihai la 19 Octombrie 2010, ora 17:19
o fi siveco firma 'cistigatoare'?
Mihaela la 20 Octombrie 2010, ora 09:42
Cu siguranta va fi un site- miraculos . Chiar imi faceam probleme cum mamaita mea , de la tara , va consulta zilnic preturile .... ca sa stie cind se duce la piata daca sa dea pe rosii 4,00 lei si 4.50 cat vinde taranu ..... Trebuie sa stim zilnic preturile nu de alta dar la salariile pe care le avem , decat sa iau de la obor5 kg cartofii cu 1.50 mai bine trag o fuga pana in harghita ca sai iau cu 1.00 . Halal ministri , halal guvernare .... vai de tara in care traim . Va urez succesuri in continuare .... si la mai multe programe .
Croitoru Carmen la 25 Octombrie 2010, ora 12:15
Vai de saraca tara bogata!
Acum in plina criza cand bugetarii castiga cu 25% mai putin, cand sanatatea sta sa ,, moara'', cand invatamantul si in celelate ,,ramuri'' ale economiei sunt deja moarte asta ne trebuie. Bani aruncati in vant pentru o himera ca sl la turism si ca si in celelalte domenii.
Astept ca domnul ,,Ministru'' (care are o afacere frumusica) sa anunte ca sponsorizeza acest ,, SITE'' iar pe noi cei multi si prosti (care crededem ca preturile se vor micsora ) se nu ne va costa nimic si vom beneficia de marile realizari ale acestui ,, SITE''.
in momentul cand ,, GUVERNUL NOSTRU'' (sacc) este in stare sa puna taxa si pe respiratie o astfel de cheltuiala chiar este benefica vorba aia ,, tiganului tichie de margaritar ii lipseste''.

  Inapoi la articolul Un site de 2 mil. euro: Observatorul preturilor, introdus de anul viitor

Setari Cookie-uri