Comentarii pe articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro


Rusine ... Consiliul Concurentei isi bate joc de profesia contabila

Mihailescu Liviu - Cezar la 26 Octombrie 2010, ora 13:31
De ce notarii pot avea o reglementare a onorariilor (Ordinul Ministrului Justitiei nr.943/C din 1 iulie 2005 si nr.1145/C din 12 august 2005), in vigoare inca, si contabilii nu !?
Cartel in raport cu cine ?
Se doreste subjugarea acestui organism profesional (inca) independent si, pentru a cata oara (!) trecerea in derizoriu a profesiei contabile.
Aurora Pavel la 26 Octombrie 2010, ora 15:55
Greeala este a membrilor CECCAR ,nu tiu s-i valorizeze munca n raport cu angajatorii ,cu clienii .ntr-un cuvnt se vnd prea ieftin .CECCAR nu a fcut altceva dect s-i ajute membrii printr-o consiliere scris asupra onorariilor.Oricum ,nu tarifele prognozate de CECCAR se practic ,ci cele pe care le practic piaa .CECCAR a prosperat prin calitatea sa ,prin integritatea ,profesionalismul membrilor si .Asta supr oare pe cineva ?
CECCAR este for recunoscut internaional ,nu poate fi ngenuncheat !
Isac Mary la 26 Octombrie 2010, ora 17:12
CECCAR orim incaseaza banii de la noi profesionistii fara sa faca nimic ptr noi ne mai supun si multor teste si reexaminari platim taxe si iar taxe ptr ce ?

Sunt n contabili care presteaza servicii la negru sau pe un contract de munca fara sa fie membru CECCAR si vai de evidenta contabila pe care o face super prost etc
Nu am cuvinte cine pe cine inseala ?

  Inapoi la articolul AMENDA RECORD: Contabilii trebuie sa plateasca aproape 1 mil. de euro

Setari Cookie-uri