Comentarii pe articolul Isarescu: Eu am condus un guvern care a pierdut alegerile, dar am promovat politici coerente


Pravda iest

Paliga Sorin la 27 Octombrie 2010, ora 16:14
Așa e, are dreptate, dar este unul dintre puținii romni care ar putea face mai mult pentru coerenț. n loc s stea la vorbe și s dea note, mai bine ar face ceva efectiv. Isrescu a fost un abil fofiltor printre meandre. A fost cel care, ani la rnd, ne-a spus c el și face economiile n lei ca s aflm, dup ani, c mințea. Pi poți avea ncredere ntr-un asemenea om? Cnd era coerent? Cnd mințea sau cnd nu știa cum s rspund cnd i s-a dovedit minciuna?

Altminteri, da, are dreptate: Romnia este o țar cu politici incoerente, deoarece este o țar condus de incompetenți, dar cnd te apuci s spui acest lucru ți se d pumnul peste faț. Aproape tot ce nseamn politician n țara asta face parte din categoria larg a incompetenților.
Florin Cezar la 27 Octombrie 2010, ora 20:06
Intrebarea e alta, tu ai face ceva in locul lui??
cand oricine daca icnearca sa faca ceva este "Accidentat" si scos din joc imediat?
urmatoare intrebare este " are sens sa renunti la tot pentru a incerca sa faci ceva si in final sa nu faci nimic?"
si mai am o intrebare pentru tine:
daca el e mincinos si cum o fi la fel ca si incompetentii din conducere ca si aia sunt vai de ei si bun sunt vinovati pentur asta ( nu te contrazic aici)
dar vine intrebarea, cu ce sunt ei vinovati ca oamenii ( da noi romanii) suntem un popor rau, pus pe distrus si furt, care in mare ne gandim cum sa "facem bani" nu sa muncim pentru ei, care cu prima ocazie sa tragem pe cineva pe sfoara o facem si care nu da 2 lei pe "proprietatile private" platite chiar de noi, distrugem tot si furam tot ce nu e al nostru, dormim la munca, si ghici ce o ducem asha de rau incat in tot bucurestiu sunt mai multe cazinouri si saloane de infrumusetzare decat alimentari, care traiesc, sunt mai multe magazine de telefonie mobila si agentii de PARIURI decat biblioteci si locuri de relaxare, si traiesc, si suntem atat de amaratii incat la magazinele de profil IT stai la coada, da stai la coara 10-15 minute, suntem atat de amarati incat cumparam oric emodel de mashina nou aparuta, sunt cu miile pe strazi, si nu avem loc de ele. pentru asta cine e de vina te intreb? noi oamenii de rand? care ne vaitam ca nu avem bani si tam in cazinouri si case de pariuri? si aici nu am refer la cele de lux sau mari din centru, ci la cele mici (de cartier) ei fura pentru ca noi le permitem, politistii iau spaga pentru ca noi nu suntem instare sa ne asumam actiunile si LE DAM, explicami si mie dece in orice tzara te duci cartierele de romani (conduse de aceeasi oameni dupa acelasi principii ca orice alte cartiere din tarile respective) au un nivel de cultura si respect si bun simti mult mai redus, si se vede diferenta de la intrare ca ceva nu e ok, unde sunt doar oamenii romanii restu strain.
Da, avem in conducere incompetenti, Da se minte si se fura ca in codru, Da suntem fraieriti pe fatza, dar nu ii putem acuza pe ei de lipsa romanului de bun simt si educatie, si pana noi astia de jos nu ne vom schimba, oricine vine sus... nu va reusi sa faca nimic.

  Inapoi la articolul Isarescu: Eu am condus un guvern care a pierdut alegerile, dar am promovat politici coerente

Setari Cookie-uri