Comentarii pe articolul FMI conditioneaza acordarea transei de neaplicarea OUG 50


Hai sa vedem !

C Adrian la 28 Octombrie 2010, ora 19:50
Hai sa vedem ce se intampla daca nu mai vrem bani de la FMI ,si incurajam ,de exemplu investitii din China .
Era de asteptat ca FMI-ul sa protejeze bancile ,si nu vad cine din actualul guvern i-i poate opri . Cred ca nici macar nu vrea sa-i opreasca. Intelegerile au fost deja facute ,si sunt convins ca si cei care le-au facut stiu ca nu sunt realizabile pe termen lung . Sunt convins ca actualii guvernanti stiu foarte clar ca se va ajuge in incapacitate de plata ,si tot asa de bine stiu ca altii se vor spala pe cap cu situatia care se va dezvolta exploziv.
As fi curios sa stiu pe cat am fost vanduti,cred ca este o suma (spaga) derizorie , comparativ cu beneficiile pe care le trag bancile din aceasta intelegere.
Astepam finalul ,care cred ca este previzibil ; FMI nu va mai lua nimic , ca nu va mai fi de unde .
Asta cu neretroactivitatea in privinta contractelor de credit ,e ca si cum ai avea un angajat care fura ,i-lprinzi ca fura ,i-i spui ca gata ,sa nu mai fure de aici in colo ,dar el are pretentia ca toate metodele prin care a furat pana atunci sa-i ramana deschise si promite ca nu va mai cauta alte metode de furt. Cred ca orice om normal l-ar da afara si l-ar pune sa plateasca tot ce a furat pana atunci.

  Inapoi la articolul FMI conditioneaza acordarea transei de neaplicarea OUG 50

Setari Cookie-uri