Comentarii pe articolul Cand vom reveni la nivelul de trai din 2008? Afla aici raspunsul FMI


FMI

Avram Daniel la 29 Octombrie 2010, ora 06:54
Nu cred ca rezolvarea crizei noastre era FMI, inclin sa cred ca a fost cea mai proasta alegere! Bruma de forta de munca pe care o mai avea Romania v-a pleca spre vest incet, incet iar la iesirea din criza v-a trebui sa importam forta de munca (imigranti) sau poate chiar asta se urmareste! (forta de munca ieftina si probleme aferente unei culturi importate).
Raiciu Adrian la 29 Octombrie 2010, ora 12:14
Sunt perfect de acord cu Avram Daniel ( mai putin cei 2 v-a,dar nu e important). Toti meseriasii romani pleaca spre vest,iar la noi in tara vin moldoveni,chinezi,albanezi si alte rase.Lucrruri de munca vor fi, deoarece Romania devin treptat destinatia ideala pt outsourcing, in principal datorita diferentelor de costuri salariale ex.:300-600 eur fata de 1200-1800 pentru servicii back-office. Asta e...continuam sa speram
Costache Eduard la 29 Octombrie 2010, ora 20:49
Este un lucru bine stiut: FMI a facut un experiment asemanator cu invazia spaniolilor in Lumea Noua, acum 500 de ani, bineinteles adaptat timpurilor actuale. O tara o distrug mai usor prin imprumuturi pe care nu le va mai putea restitui niciodata, decat sa cheltuiesti bani cu un razboi si apoi cu trupe de ocupatie.
Daca am avea oameni destepti la conducere, solutia ar fi sa nu mai recunoasca datoriile fictive ale FMI-ului, si sa ne orientam spre rusi.

  Inapoi la articolul Cand vom reveni la nivelul de trai din 2008? Afla aici raspunsul FMI

Setari Cookie-uri