Comentarii pe articolul Lasati americanii sa angajeze romani! Gigantul IBM spune ca legislatia l-a impiedicat sa recruteze 1.400 de oameni


munca temporara

Dan la 2 Noiembrie 2010, ora 20:29
Am si eu o agentie de munca temporara,lucram exclusiv cu cetateni straini angajati in Romania dar noi dupa 18 luni schimbam titlul postului si incepem o noua misiune ,cu acelasi angajat.(-;Si desfasoara aceeasi activitate.
Matei Gabriel la 3 Noiembrie 2010, ora 07:32
Juristii romani sunt pregatiti din facultate (daca sunt pregatiti!) si conform principiului: "daca o lege nu ar fi interpretabila, noi din ce am mai trai !" Multi dintre cei cu pregatire juridica precara dar numiti in functii pe criterii politice (indiferent de culoare ca doar cameleonismul este la moda) habar nu au unde trebuie sa se ajunga prin aplicarea unei legi. Firmele mentionate sunt educate sa cunoasca si sa respecte un sistem legislativ clar mai ales ca in IT si in alte domenii de activitate preponderent tehnice, logica matematica este la ea acasa. Aruncat intr-o plaja de aberatii juridice si de emanatii de handicapati ridicate la rang de lege, oricine cu pregatire preponderent tehnica si mai ales in IT este pus intr-o situatie jenanta mai ales daca el, ca angajat unei firme de prestigiu, nu are voie sa pateze imaginea companiei la care lucreaza. Ori acest aspect este in contradictie cu aspectul ca un ditamai ministrul prin multe din actiunile sale, isi permite cu nonsalanta sa pateze nu numai imaginea institutiei la care este numit sa o conduca dar, mai grav, a insasi tarii.
"Figura" cu 18 luni este conform zicalei "alta Marie, cu aceeasi palarie!" si este uzual practicata in toate domeniile, deci, firmele americane nu au de ce sa se teama: gasesti un colaborator bun, ii faci contract perioada determinata 18 luni (ma rog 12 + 6) pe functia X, dupa 18 luni, 1 zi omul nu are contract apoi ii mai faci inca un contract pe aceeasi functie pe inca 18 luni si uite asa ... poate omul sa iasa chiar la pensie !!!
Sovii Sorin la 3 Noiembrie 2010, ora 10:11
De fapt tov. americani ne-ar angaja pe totzi... doar ca zilieri!
In rest numai de bine!!!!
Vasile la 12 Noiembrie 2010, ora 13:40
Companiile mari utilizeaza munca la gri!!! Numarul de angajati este de 10 ori mai mic decat ce se publica in presa.

  Inapoi la articolul Lasati americanii sa angajeze romani! Gigantul IBM spune ca legislatia l-a impiedicat sa recruteze 1.400 de oameni

Setari Cookie-uri