Comentarii pe articolul Vinovatii pentru inflatie: Guvernul prin majorarea TVA, presa sau combustibilii?


Valoarea adaugata reala confundata cu valoarea adaugata conventionala

Neda-Cojocaru Tudor la 5 Noiembrie 2010, ora 08:45
Cam intr-o ora cei interesati pot contribuii la relansare economiei, prin clarificarea deosebirii intre ,,valoarea adaugata reala, creata prin competitivitate'' confundata cu ,,Valoarea adaugata conventionala - contabila''.
De exemplu eu posed solutie tehnica protejata prin brevet de inventie propriu, cu ajutorul careia putem rezolva probleme inundatiilor la nivel local - National - International. Cu suma de 900 milioane euro, alocata la Ministerul Mediului pentru diguri si altele, putem produce energie hidroelectrica care, in mai putin de doi ani suma este recuperata cu evitarea cauzelor care au produs inundatiile. Acest beneficiu pentru sanatatea mediului inconjurator si pentru viata oamenilor este pierdut dtorita BNR si a unor gasti de incompetenti cam de la toate nivelurile posibile. In cazul meu, valoarea adaugata realizata prin competitivitate este pierduta datorita greselilor sa-u a activitatilor abuzive, in mod mincinos se denatureaza adevarul in sensul ca, in martie 2009 sustin ca eu nu mai am dreptul asupra brevetului din cauza ca nu am platit taxele la OSIM Bucuresti. La sustinerea gresita, au avut cunostiinta de factura mea cu care aveam stinse datoriile catre OSIM Bucuresti in data de 30.12.2008. Pacatul cel mare este ca nimeni nu a observat strigatele mele pentru stabilirea adevarului in sensul ca brevetul meu si in prezent este eligibil.

Valoarea adaugata conventionala - contabila cu consecintele negativa este prezentata in articolul comentat de catre sustinatori. Pentru alte detalii pot fi contactat si pe telefonul 0771506244,
Numai bine,
Tudor
Florin Cezar la 5 Noiembrie 2010, ora 13:13
frumos spus, dar ce legatura are producerea de energie hidroelectrica cu indundatiile?? numi spune apa, ci spunemi cum exitenta energiei electrice poate prevenii inundatiile.
Daca tot esti tu asa de simpait si vrei sa ajuti umanitatea, duti mareata inventie la cineva cu bani din guvern, care va fi mai mult decat fericit sa mai fure niste bani de pe la noi iar costurile sa fie recuperate in 5 ani nu 2, dupa ce rezolva inundatiile asha peste noapte cum spui tu il mai alege lumea oadata si mai fura 5 ani. astfel am avea numai de castigat, si tu ai fi implinit, sau cumva mataluta vrei o tone de bani pentru folosirea inventiei, si nimeni nu a vrut sa tii dea? si atunci domne vinovati sunt altii nu tu.
prietene, eu nam inventat roata ca tine, dar serviciile pe care eu le pot oferii (iar alte companii o fac contra cost) eu o fac gratis, pentru ca eu vreau sa ajut, nu sa postez in victima sa acuz sau sa imi fac reclama aiurea. ca matale, si in fond... ce legatura are comentariu tau cu stirea?

  Inapoi la articolul Vinovatii pentru inflatie: Guvernul prin majorarea TVA, presa sau combustibilii?

Setari Cookie-uri