Comentarii pe articolul Amenzi de pana la 4.000 lei daca nu folosesti cauciucuri de iarna [Update]


Pe cand niste amenzi si pentru ei cand ne rupem masinile prin gropile lor???

Pmg la 5 Noiembrie 2010, ora 12:47
Oare chiar ne cred tampiti ????
E adevarat ca sunt si multi nesimtiti care nu isi pun cauciucuri de iarna nici cand e zapada de 20 de cm, dar nu cred ca e necesar sa ne spuna ei de cand si pana cand sa folosim de iarna daca temperatura si starea vremii permit inca cauciucurile de vara . Ma intreb ce articol din lege o sa se refere la cauciucurile all seasons????
E foame mare la buget daca inceaarca toate metodele sa staranga bani. Amaratii de ei , nu mai au de unde sa fure ca au ajuns la fundul sacului.
Tudoran Constantin la 9 Noiembrie 2010, ora 10:34
E iarasi adevarat ca sunt o gramada de posesori de masini puternice care circula toata iarna cu cauciucuri de vara. Si la fel si in cazul camionagiilor - pacostea drumurilor romanesti.
Dar e iar adevarat ca ar trebui si reparate drumurile alea. Si reparate incat sa tina mai multi ani nu sa fie reasfaltate in fiecare vara si din ianuarie pana in mai sa iti rupi masina pe ele...
Cine stabileste daca si cand e necesar sa iti pui lanturi? Si amenzile se aplica si politiei? Ca iarna trecuta am vazut o gramada de masini de politie cu cauciucuri de vara. Si nici una cu lanturi!!!!
Pe de alta parte, daca nu se deszapezeste ca lumea, poti sa ai ce cauciucuri vrei si vreo 4 perechi de lanturi pe fiecare roata, inclusiv pe cea de rezerva ca tot aia e!

  Inapoi la articolul Amenzi de pana la 4.000 lei daca nu folosesti cauciucuri de iarna [Update]

Setari Cookie-uri