Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Hotie si jaf pe fata marca BOC-Base!

Olteanu Dragos la 8 Noiembrie 2010, ora 11:52
Onoua geselnita marca Base-Boc de jupuire a cetatenilor. Astia nu stiu cum sa mai scoata bani, acum in prag de iarna. Sunt vai steaua lor. Nu stiu cat ii vom mai rabda. Niste haiduci care iau de la sarmani sa dea la bogati.
Aceasta ordonanta trebuia data din primavara. sa aiba timp ror omul sa-si calculeze bugetul sa poata sa-si cumpere din timp si in rate anvelope. Daca stiam cu un an inainte n-aveam nicioo scuza. dar acum, saraciti, cand iarna ne bate la usa, cu salariile injumatatite sa scoatem din buzunar minim 9 milioane e bataie de joc.
SA TRAIASCA EI BINE.!
Sa le fie rusine!
Buzatu Monica la 8 Noiembrie 2010, ora 12:15
nu stiu cum se face ca toata vina o puneti in carca lui Boc si Basescu.Fratilor e normal sa aveti cauciucuri de iarna asa cum e normal sa aveti si de vara.Chiar nu ati invatat nimic din accidentele de anul trecut?cati oameni e necesar sa mai moara pentru ca voi sa vedeti realitatea?Ai masina? obisnuieste-te sa o intretii.asa va place sa comentati si sa urlati cand stati blocati din cauza vreunui fraier care nu a avut dotarea corespunzatoare la masina si a blocat un drum .As vrea sa vad vreunul din voi la iarna ramas blocat sau doamne fereste mai rau ca a derapat cu masina din cauza cauciucurilor.Nu eg...e o regula impusa cam tarziu si anuntata destul de tarziu.Nu neg ca cineva va profita intens pe acest fapt.dar sa privim si partea buna a lucrurilor.Poate nu vor mai murii atati de multi in iarna asta.
Cornel Haristiade la 8 Noiembrie 2010, ora 12:35
BINE MAI BUZATU MONICA, DAR NU E TARA ASTA PREA SARACA PT LUXUL ASTA? EU LE AM PUSE DEJA, NU VORBESC DE MINE, DAR 4-500 DE LEI SI DACA NU IESI DIN ORAS? UNII NU-SI FAC NICI VIGNIETA DIN ECONOMIE SI NU IES DIN ORAS SI AT VII CU LUXUL ASTA.....
Costica Petrescu la 8 Noiembrie 2010, ora 12:39
Stimata Dna/Dra Buzatu,
Ce relatii aveti cu importatorii de anvelore ?
Poate santeti intr-o firma din sistem !
Dl. Boc / Dna Boagiu sa prevada o OG anticipat nu dupa ce a venit iarna.
Nu pot sa va doresc o zi buna decat 50 %
Croitoru Bogdan la 8 Noiembrie 2010, ora 13:24
dnei buzatu
accidentele se intampla din cauza cauciucurilor?
ce gluma buna
nu din cauza neatentiei si a lipsei de indemanare a unora?
la un salariu de bugetar sa dai acum 1500 ron/4 anvelope iarna e f.mult
Marius Dediu la 8 Noiembrie 2010, ora 14:37
@Costica Petrescu

Vorbesti numai prostii. Vezi numai interese si cai verzi. Nu cumperi cauciucurile de la ministru. Le cumperi de unde vrei tu. In tarile civilizate aceasta lege este in vigoare de mult timp. La ei cetatenii sunt constienti ca este spre siguranta lor sa aiba cauciucuri de iarna. Numai la noi toti saracii au masini dar nu au bani nici sa puna benzina. Pai umbla frate cu metroul si lasa-ma pe mine sa fiu in siguranta pe strada.

@Croitoru Bogdan
Un mare idiot esti. Mergi la munte iarna cu adidasi. Comparativ cauciucuri de vara iarna.
Citeste mai intai proprietatile unui cauciuc de vara iarna si apoi nu ai sa mai intrebi daca se produc accidente de circulatie din cauza anvelopelor proaste.
Buzatu Monica la 9 Noiembrie 2010, ora 08:21
chiar nu am nici un interes si nici o relatie cu importatorii de anvelope.am masina de 3 ani si de la bun inceput mi-am luat anvelope de iarna.e adevarat ca nu le-am luat pe toate odata pentru ca nu mi le-as fi permis dar m-am ocupat de ele in decursul anului astfel ca iarna nu m-a prins nepregatita.e adevarat ca aceasta hotarare trebuia luata de mult poate chiar din primavara si atunci omul ar fi avut timp sa se aprovizioneze iar piata nu ar fi speculat acum, dar....cum la noi nu toate lucrurilr functioneaza bine....
domnu croitoru, daca imi e permis ce fel de bugetar sunteti daca aveti o masina ce necesita anvelope de 1500 ron???eu am un opel si nu m-au costat mai mult de 900 ron.imi pare rau dar daca va permiteti o masina scumpa va permiteti si anvelope pentru ea.si sa stiti ca sunt chiar mai multe accidente decat va inchipuiti d-voastra produse din cauza lipsei unei dotari corespunzatoare a masinii.
e intr-adevar foarte greu acum dar mai tarziu o sa ne prinda bine faptul ca avem tot ce ne trebuie la masina.
o zi buna va doresc

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri