Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna

Vulcan George Sorin la 8 Noiembrie 2010, ora 12:22
Romanii vor respecta noile cerinte si vor circula cu roti de iarna dar ministrul transporturilor Anca Boagiu si guvernul garanteaza deszapezirea drumurilor astfel incat sa poti circula in bune conditii?
Cetatenii Romaniei, platitori de tot felul de taxe si amenzi inventate pentru a alimenta bugetul, secat de managementul deficitar dus de guvern, ar trebui sa-i penalizeze prin proteste si blocarea drumurilor, pentru infrastructura jalnica a Romaniei.
Norocul nostru este ca iarna bate la usa si zapada poate acoperi gropile din Bucuresti si de pe drumurile patriei noastre.
Recomand d-nei Anca Boagiu sa citeasca instructiunile de folosire a lanturilor pentru roti (acestea se folosesc unde este zapada, nu drumuri acoperite cu gheata sau polei ;-) ).
Paul-George Dumitriu la 8 Noiembrie 2010, ora 12:30
Oare cine din guvern sau politic este ruda sau asociat cu firmele importatoare sau producatoare. Lucru curat nu este iar ordonanta este ambigua. MAI BINE VOR CURATA STRAZILE SI AR PERCEPE O TAXA IN PLUS PT ASTA CA IAR NE IA PE NEPREGATITE IARNA
Vulcan Alexandru la 8 Noiembrie 2010, ora 18:00
Ne convine sau nu ,aceasta este situatia la noi in Romania. Trebuie sa acceptam orice lege, decret sau ordonanta data de autoritatile statului care de cele mai multe ori nu sunt in favoarea cetatenilor. Cu privire la obligativitatea echiparii autovehicolelor cu pneuri de iarna sunt de acord numai daca sunt scutit de la plata impozitului anual pentru autoturism pina ce voi acoperii valoarea acestor pneuri .

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri