Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Daca nu este zapada / gheata pe strada ?

Butnaru Ovidiu la 9 Noiembrie 2010, ora 16:20
Daca o persoana nu are bani sa cumpere cauciucuri de iarna, si nu circula cand este zapada, de ce nu are voie sa circule in perioada mentionata daca strazile sunt uscate / curate. Nu este normal.
Inteleg contraventiile pentru riscurile ce apar la circulatia pe drumuri acoperite cu gheata / zapada. Dar daca drumul e bun, si circula omul cu autoturismul echipat cu cauciucuri de vara, ce risc este ?
Este un abuz, dupa parerea mea, agreseaza oamenii saraci din tara asta. Dar cam asta e Romania. O asemenea ordonanta se incadreaza in peisaj.
Sa traiti bine !
Stroiea Constantin la 9 Noiembrie 2010, ora 22:21
Cred ca fiecare dintre noi are dreptul sa aleaga in functie de posibilitati cum sa circule.M-ar interesa cu cit sunt amendati cei care nu-si fac datoria privind calitatea drumurilor,tinind cont ca noi platim bani grei pentru taxe de tot felul si nu beneficiem de nimic.Nu stiu cevor guvernantii astia de la noi dar trebuie sa spun cu amaraciune in suflet ca nu trece o zi fara sa nu apara noi si noi taxe, impozite si tot felul de dari care ne fac viata amara.Trebuie si se impune,sa gasim o forma de organizare a tuturor ce gindim la fel,sa scapam de aceste lipitori si sa redam romanilor speranta si o viata pe masura aportului adus de fiecare in activitate pe care o depune pentru el si pentru binele natiunii.
Horatiu la 10 Noiembrie 2010, ora 09:43
Ovidiu, de ce te miri, cand sunt destui ... care-i aproba; probabil ca astia sunt din categoria celor care merg cu masina si sa-si ia tigari "de la colt", ei n-au habar ca pe uscat, distanta de franare (si consumul) e mai mare in cazul cauciucurilor de iarna, decat cu "all season", iar pe polei cele de iarna nu te ajuta cu nimic !

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri