Comentarii pe articolul Vrei sa-ti construiesti o casa de vacanta? Vezi unde sunt cele mai ieftine terenuri


Preturi exagerate

P Razvan la 10 Noiembrie 2010, ora 14:47
Preturile sunt clar exagerate fata de puterea de cumparare din Romania. Spre exemplificare, in SUA, la 10 kilometrii de un oras in care sunt cel putin 10.000 de joburi care platesc mai mult de 60k pe an, un metru patrat de lot ajunge la 15-20 de dolari, maxim. Si aici nu vorbim de case de vacanta.

Inteleg ca in articol se vehiculeaza preturile care sunt ofera spre vanzare, ar fii mai relevant sa cunoastem tranzactiile realizate pana acum. Tot in SUA aceste informatii sunt publice, in Romania, unde se pot accesa?
la 10 Noiembrie 2010, ora 15:07
sunt deacord cu omu de mai sus....pai astea sunt preturi mici in romania?????????????????la salariu de 6 mil p luna cati zeci d ani trebe sa muncesti pt pamantu ala???s apoi d unde bani d casa,sau astea sunt numa pt straini????n stiu c sa zik dar romania e dusa d tot....conducatorii cred, cum poate sa fie atat de scumpe toate s un salar de nu-ti ajunge nici d mancare o luna?/???,la pamant nu mai viseaza nimeni sigur,mai repede sa vanda.....
Georgescu Serban la 10 Noiembrie 2010, ora 16:54
Nu ma intereseaza daca astea sunt preturile reale . Pentru ca toate articolele , chiar si din acest" Wall Street" sunt tendentioase , fac jocul cuiva .....
Pretul acum il discuti la fata locului cu proprietarul . Toti vor pentru un petic de pamant sa se imbogateasca . Mai vor inca sa vanda unii in zone unde deja altii au realizat ca si-au luat teapa .Oameni buni sa ne revenim ! Daca sunt cativa imbogatiti si imbuibati restul poporului traieste mizer . Pana nu vom realiza puterea reala de cumparare a omului de rand , nu vom putea avea o realitate a preturilor la nimic . In Romania contemporana totul este mai scump ca in Europa "tovarasa" .
Mancarea , imbracamintea , serviciile . Asa ca ...
Bodea Mircea Sorin la 10 Noiembrie 2010, ora 17:19
romania este o tara extrem de scumpa, la orice! si eu tot nu inteleg de ce?...mancare scumpa, case scumpe, terenuri scumpe...de ce?
si valoarea lor e.....pix...

  Inapoi la articolul Vrei sa-ti construiesti o casa de vacanta? Vezi unde sunt cele mai ieftine terenuri

Setari Cookie-uri