Comentarii pe articolul [VIDEO] Basescu despre munca la negru: Nu trebuie pus cate un politist la fiecare firma. Respectati legea!


Problema e statul

Alex la 11 Noiembrie 2010, ora 19:00
Gresit dl. Basescu, vina o are EXCLUSIV statul. V-ati pus intrebarea de ce asa de multi oameni accepta sa lucreze la negru fara sa beneficieze de drepturile unui contract de munca? Va dau eu cateva raspunsuri:
- pentru ca daca ar munci legal ar lua doar jumate din cat iau acum, restul fiind ingropat in sacul fara fund al bugetului de stat
- pentru ca serviciile prestate de stat pentru acele taxe sunt insuficiente. De ce sa plateasca pt. invatamant, sanatate, politie care sunt sub orice critica.
- Pensie nu depinde de cat cotizeaza ci de cat are statul in pusculita la momentul pensiei

Asadar, faceti reforma in invatamant, sanatate, reduceti cheltuielile statului, privatizati tot ce se poate, incl. pensiile si pt. restul puneti taxe acceptabile si atunci si noi, cetatenii tarii vom plati acele taxe pt. ca stim ca tot noi vom beneficia de ele.
alex2 la 12 Noiembrie 2010, ora 09:31
de acord cu tizul anterior; vrem reforma statului!

  Inapoi la articolul [VIDEO] Basescu despre munca la negru: Nu trebuie pus cate un politist la fiecare firma. Respectati legea!

Setari Cookie-uri