Comentarii pe articolul Volksbank, data in judecata de 1.000 de clienti


S-a ajuns aici din orgoliu

Bogdanra Bocsan la 15 Noiembrie 2010, ora 16:21
S-a ajuns aici deoarece VBR nu a dorit deloc sa discute. Mai mult decat atat a reusit intr-un timp extrem de mic sa nemultumeasca 80% din clienti cu clauzele abuzive si cu termenii contractuali rastalmaciti...

Personal am incercat de multe ori sa discut si m-au luat cu dobanda mea fixa care in viunea lor este variabila, nespirjinisndu-se pe niun temei legal, dar nedorind sa relationeze sub nicio forma la nivel coerent si corect
Constantin Dima la 15 Noiembrie 2010, ora 20:09
Pe termen lung aceasta acesta abordare a VBR, de a nu elimina termenii contractuali abuzivi si neintelegerea faptului ca formula "take it or leave it" aplicata in trecut nu mai functioneaza pe piata romaneasca, inseamna de fapt ca nu vrea sa se adapteze la noile conditii ale pietei in care abuzurile nu mai au ce cauta, si, in final efectul poate fi disparitia acestei banci de pe piata romaneasca.

Unii actionari vor considera ca nu-i nimic, cautam alte piete, si, probabil ca se va aplica aceeasi (ne)strategie pe acea piata noua, neinformata, si neformata, dar imaginea creata, ca o banca abuziva aplicand principii deloc etice, nebazandu-se pe principiul conform caruia ambele parti sa aiba de castigat, o va urmari oriunde se va duce sa faca afaceri noi.

Nu conteaza ce vor obtine bancile in urma presiunii FMI asupra guvernului Romaniei legat de OUG 50, dar un lucru este cert, conditii de genul " dobanda este fixa sau variabila..." si formulari de genul "banca isi rezerva dreptul..." , vor determina cat mai multi clienti sa ia masurile care se impun.

VBR trebuie sa inteleaga ca "abuzul nu este o strategie".

  Inapoi la articolul Volksbank, data in judecata de 1.000 de clienti

Setari Cookie-uri