Comentarii pe articolul Esop: Piata imobiliara din Romania, influentata de interesele persoanelor publice


Patriciu

Dan la 24 Iunie 2008, ora 02:37
Patriciu cumpara la greu!
Ca si pe bursa, dupa ce a facut declaratia pompieristica, Patriciu s-a apucat temeinic sa cumpere. Imediat a achizitionat in nordul Bucurestiului un teren de cateva sute de mii de metri patrati pe care va dezvolta un...proiect imobiliar.
In acelasi timp, fondul lui de investitii bursiere, Tailwind, si-a majorat capitalul social si a obtinut toate aprobarile pentru a investi la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). O mica parte din tranzactiile de cumparare ale Tailwind Capital au fost deja raportate.
Ciudat comportament pt. cineva care tocmai declara ca imobiliarele si bursa se vor...prabusi.

Iata despre ce sume vorbim:
Immorent, parte a grupului Erste, grupul Rompetrol si familia Patriciu vor dezvolta in parteneriat un proiect imobiliar de 300 milioane de euro in nordul Bucurestiului, cu o suprafata de 150.000 de metri patrati construiti, care va include si noul sediu al companiei petroliere, potrivit unui comunicat al Rompetrol.
Ansamblul, denumit Smart City, va include noul sediu al grupului Rompetrol si va fi compus din cladiri de birouri de clasa A, totalizand 50.000 de metri patrati, spatii comerciale si locuinte pe o suprafata de 100.000 de metri patrati.

Gheorghe Mataranga la 24 Iunie 2008, ora 12:07
Destept baiat...

  Inapoi la articolul Esop: Piata imobiliara din Romania, influentata de interesele persoanelor publice

Setari Cookie-uri