Comentarii pe articolul Sfatul unui dezvoltator: Sa construim locuinte pentru romanul cu 300 euro/luna, nu pentru investitori!


South Pacific un flop imobiliar

Sindy la 17 Noiembrie 2010, ora 20:34
La fel ca mai toti dezvoltatori imobiliar ( orice chelner construia duplexuri sau samsara terenuri...) tocmai South Pacific ( oare nu e in insolventa acum ? ) nu are dreptul sa ne dea sfaturi. Pe un camp fara canalizare, intre Otopeni si Tunari, fara nicio infrastructura, fara mijloace de transport in comun, un australian credea ca a tras lozul cel mare si poate pacalii romanul prost.
Ei uite ca nu afost sa fie, cine construieste asa oribil, o calitate de adapost de animale si crede ca poate sa dea sfaturi se insala amarnic. South Pacific este un episod urat ce lasa ruini neterminate si urate fara nicio sansa pe piata imobiliara.
Sunt convins ca aceasta criza trebuia sa vina, sunt si clienti pagubiti dar acestor investitori viitorul imobiliar le-a apus din plin !
Slava Domnului !
Nicolae Valentin la 18 Noiembrie 2010, ora 23:51
urat comentariu !!!

  Inapoi la articolul Sfatul unui dezvoltator: Sa construim locuinte pentru romanul cu 300 euro/luna, nu pentru investitori!

Setari Cookie-uri