Comentarii pe articolul Basescu: Romania a facut tot ce a trebuit in 2010. Comentati aici


Primul ticalos

Dutescu Gheorghe la 19 Noiembrie 2010, ora 12:01
Prin impoziitul forfetar , a demonstrat ca este primul ticalos al unui sistem ticalosit de ticalosi!!!!!!!!!!
la 21 Noiembrie 2010, ora 11:58
D-le Dutescu, Impozitul acesta a avut ca scop sa inlature obiceiul de a trai din mica evaziune fiscala. Dar asa este in viata pe langa ce-i uscat arde si cei verde si rodeste.
Voica Ioan la 22 Noiembrie 2010, ora 00:14
Nu stiu el dar eu cu siguranta: am plecat din tara si caut de lucu prin Europa. Deocamdata fac un curs de limba si poate in curand o sa si muncesc. Pe bani, nu pe pomana ca in tara condusa de el. Atat ii multumesc ca ne-a determinat sa plecam. Nici nu stiam ce bine e. Romania nu mai e o tara ci o caraicatura iar conducatorii sunt ridicoli vazuti de aici: de ex. Ghita Pristanda -Boc care numara km de autostrada si inmultea cu 20. Peste vreo cativa ani cand se va termina segmentul de la Cluj la Oradea cineva o sa inmulteasca sa zicem 25 de ani cu 150 de km rezultatul fiind 3750 de km. Vedeti unde se putea ajunge cu Boc si Basescu. Pe proasta aia de fiica sa nu o baga nimeni inseama pe aici. Astia au probleme serioase de rezolvat si se ocupa. Nu au timp de gargara damnboviteana. Romania a ratat momentul Johanis. Acum trecea ca acceleratul pe langa altii asa cum face Polonia de ex. sau Bulgaria. La sfarsitul mandatului lui Base ne va intrece si Albania si vom fi primii in Europa din coada fireste. Spatiul ex sovietic este oricum inainte mai putin Moldova care e o colonie ruseasca si e jucata in foi de vita pentru ca vrea integrare spre vest nu spre est ca si Ucraina pana ieri. Voi economistii bateti campii si nu spuneti adevarul. Romania e in groapa Marianelor de unde nu stiu cine o mai poate scoate. A trimis-o Base la fund din obisnuinta de marinar (vezi cazul din Franta). Dupa ce va exploda iar mamaliga se vor intoarce inapoi inca 50 de ani asa cum vroiau si taranistii in 1996 sa stearga 50 de ani de comunism. Istoria insa ramane si trebuie mers inainte. Inainte poate insemna si progres si regres. Dar in timp nu poti merge inapoi ci numai inainte. Romania merge in jos. De fapt nu prea mai are unde in jos. Din groapa Marianelor spre centrul Pamantului trebuie tehnologie si la Romania lui Base si Boc nu este de nici un fel. Nici farmece de Udrea nu tin, nici muscaturi de Buldog Blaga nici minciunile celor ce apar pe la TV ca sa nege ce se intampla de fapt si sa prosteasca la popor. Salut.
la 28 Noiembrie 2010, ora 10:01
Ai plecat frate...te inteleg...pt.o viata mult mai buna.Oare n-o sa-ti fie dor de poporul tau ?n-o sa-ti lipseasca mama si tatal tau ?n-o sa-ti fie dor de fratii tai,de pamintul tineretii tale ? Vine vremea ca noi cei ramasi sa avem grija de ROMANIA.Va fii din nou femeia frumoasa si sanatoasa la minte si trup.Si in fii sai nu va mai fii putreziciune.ROMANIA VA RENASTE,prin cei ce vor ramine indiferent de greutati.

  Inapoi la articolul Basescu: Romania a facut tot ce a trebuit in 2010. Comentati aici

Setari Cookie-uri