Comentarii pe articolul Ati cumpara un apartament construit inainte de 77? Avantaje si dezavantaje


pret apartament

Fodor Florian la 22 Noiembrie 2010, ora 09:15
Sa stiti ca nu este adevarat din punctul meu de vedere.Daca tot spuneti de apartamenente de ce nu spuneti ca sunt doua tipuri de locatii.Cele care sunt cautate indiferent de an adica inainte si dupa "77 sunt cele din beton armat ( cele turnate direct din fundatie pina la ultimul etaj ) si marea majoritate din BCA sau prefabricate. Toata lumea cauta pe cele din beton si nu pe cele din BCA pe simplu motiv ca la un cutremur mai mare pot cadea peretii si nu blocu in sine.Este adevarat ca blocurile din Cringasi Dr. Taberei si o parte din Militari sunt facute din prefabricate si bca si de aceea pot exista diferente de pret. Eu stau in Berceni bloc de 10 etaje si a prins 2 cutremure si va pot spune ca nu avem nici o crapatura in apartamente nici macar pe casa scarii doar la rostul de dilatare care este normal.
Nan Florentina la 22 Noiembrie 2010, ora 16:26
Articolul este tendentios....in favoarea vanzarii apartamentelor construite dupa '90...domnii uita ca..".cine stie cunoaste!"
Blocurile din Bucuresti au trecut prin cutremure destul de mari si au rezistat , adevarat ca sunt cam urate si nezugravite si uneori si imprejurimile lasa de dorit....dar sunt solide.

  Inapoi la articolul Ati cumpara un apartament construit inainte de 77? Avantaje si dezavantaje

Setari Cookie-uri