Comentarii pe articolul Bursa, dupa 15 ani: In lupta pentru regasirea rolului de finantator al economiei


bvb si isarescu

la 26 Noiembrie 2010, ora 10:13
mda, aici ai dreptate, numai ca de ce nu ai spus si faptul clar ca, bvb este manipulata de declaratii politice murdare aruncate cred cu interese ascunse tot murdare si manipulari ale ofertelor in functie cred de anumite interese, pentruca asa reiese daca urmaresti chestia, ce fraier de rand mai investeste cand vede ca, bruma financiara pe care o are se duce pe apa sambetei, in urma declaratiilor politice ale mai marilor si ca toate explicatiile referitoare la cerere/oferta sunt egale cu "ZERO", ca aceleasi manipulari "jegoase", murdare le gaseste la pretul carburantilor , la cotatiile euro, etc., asta e...
Moga Florin la 1 Decembrie 2010, ora 00:25
e de admirat efortul vostru, dar cnvm continua sa incetineasca procesul (oare e controlat ??), sau sunt si aia incapabili, ca si clasa politica care, saracii, in dorinta lor sa le iasa bani marunti, nu-si dau seama ca daca ajuti si masa sa castige, puteti sa piscati mai multi bani (dar atat sunteti de slab pregatiti.....).
cred ca uitati ca bursa e barometru (oglinda, n.t.)........
daca dupa 15 ani de zile, ati ajuns la concluzia ca bursa influenteaza mediul ec., imi pare sincer rau......
si am observat tendinta voastra de a pasa prea multe responsabilitati pe isarescu...nu vad legatura....cam penal, nu credeti ? in afara de faptul ca nu-i ajutati deloc pe profesionisti sa-si faca treaba, mai si actionati contrar tuturor intereselor - inclusiv alor voastre. basescu (omul care a vandut flota, n.t.), nu mai prezinta incredere de mult, ca multi altii. e cauza principala a motivului pt care investitorii fug de romania...nu vreau sa mai insult, ne vedem din 15 in 15 ani......dezastru - mai are rost sa zic ?

  Inapoi la articolul Bursa, dupa 15 ani: In lupta pentru regasirea rolului de finantator al economiei

Setari Cookie-uri