Comentarii pe articolul Boc: Cu pomana si cu intins mana nu se poate la infinit


consumam cit producem

Ana-Maria Pop la 28 Noiembrie 2010, ora 16:01
Nu producem mai nimic >> nu consumam mai nimic. Foarte corecta logica asta domnule Boc, dar... exista un mare semn de intrebare. De ce nu producem mai nimic si de ce nici un guvern nu face nimic in privinta asta? A incepe sa produci cit mai mult si cit mai variat inseamna iesire din criza. Noi avem potential, ne laudam cu el peste tot, chiar il si vindem pe trei lei, dar de produs nu producem niciodata nimic pana nu vine cineva din afara sa produca in locul nostru, de parca am fi handicapati. Guvernul Romaniei de ce nu ia masuri sa transforme un stat de bugetari si cersetori intr-un stat de producatori?
Coada Iuliana la 28 Noiembrie 2010, ora 22:02
pt. ca nu are nici un interes sa transforme in producatori o piata de consum a Europei
la 29 Noiembrie 2010, ora 09:12
Cei din sistemul bugetar de ce nu produc, se multumesc sa stea pe scaune, sa mearga la miting uri si sa ceara salariul cat mai mare, si daca nu au salariul mare au veniturile foarte mari.Daca ai nevoie de o informatie sau de hartie de la birourile lor ca sa rezolvi problema intinzi plicul cu bani si esti rezolvat.Ei produc ce???Se uita toti in "spinarea" micului producator sa ia tot ce pot de pe acesta.Vai de soarta romanilor si de ROMANIA daca se continua in ritmul asta.Noi nu putem avea fructe si legume autohtone pentru ca ce a construit comunismul nu o fost bun, or trebuit daramate , iar cei veniti la putere nu au putut sa refaca tot ceea ce inseamna sistem de irigatii, solarii si asa mai departe.
Nicolae Anisoara la 29 Noiembrie 2010, ora 11:36
Ce-i poti cere unuia care inca e in crestere... Omul nu s-a maturizat si face teste pe spatele poporului ....Ar fi cazul sa citeasca Psalmii lui David poate ca va intelege ceva si va sti sa infloreasca economia.. dar e mult prea mult ptr acest pitic ce baga mana in bunurile altora(doar a legalizat camataria) ptr a se inavuti.. asa ca ne intrebam: oare cine e mana lunga?.. omul de rand fara job si ban in buzunar sau un prim ministru ce face pe placul altuia ptr a-si pastra scaunul? Omul e incompetent ptr functia pe care o detine. Ar trebui schimbat. astfel economia va fi la pamant. s-a vazut la sumit cata personalitate are presedintele nostru in fata celorlalte natiuni. Cel care-si asupreste poporul de sabie va fi taiat.. scrie in Biblie...ziua judecatii se apropie
Olteanu Dragos la 29 Noiembrie 2010, ora 11:44
Intrebare!
daca consumam cat producem, ei ce produc de consuma foarte mult?
de ce nu este valabil si pentru ei? Pentru guvernanti. guvernul e falimentar si totusi consuma enorm.
SA LE FIE RUSINE!
Bar Victoria la 29 Noiembrie 2010, ora 12:46
Chiar vrei sa stii dece? Pentru ca e mult mai simplu si mai profitabil pentru un politician sa faca "comert" cu potentialul Romaniei decat sa-si ia angajamente clare fata de cetatenii sai pe care mai apoi ar trebui sa le si respecte. Ce-ar mai avea de "supt" marile puteri economice daca politicienii nostri si-ar vedea de treaba? Nimic. Nici macar n-am mai fi o piata de desfacere pentru UE!!!

  Inapoi la articolul Boc: Cu pomana si cu intins mana nu se poate la infinit

Setari Cookie-uri