Comentarii pe articolul Boc: Cu pomana si cu intins mana nu se poate la infinit


nimic nu primesti degeaba

Catargiu Edgar la 28 Noiembrie 2010, ora 16:27
in loc sa creezi locuri de munca pentru a i nostrii ,tu le spui sa nu mai cerseasca, lasa vrajeala si fa ceva pentru oamenii astia pe care i ai lasat de izbeliste,ai grija ca la primavara sa nu ti cada capul deja inghetat
Dutescu Gheorghe la 29 Noiembrie 2010, ora 05:33
Cam asa arata fata lor!!!!
Dutescu Gheorghe la 29 Noiembrie 2010, ora 05:39
ATIT POT ASTIA !!!!!!!
Dutescu Gheorghe la 29 Noiembrie 2010, ora 05:39
DE ATIT AU INTELIGENTA
Stoenescu Valentin la 29 Noiembrie 2010, ora 10:13
cand ati cersit voturi, nu vi se parea imoral...acum ii certati pe cei care v-au votat
observ numai ca, in timp ce toti sint in pragul saraciei si cu o iarna grea de infruntat, voua va merge din ce in ce mai bine. Aroganti nenorociti ce sinteti, incapabili sa faceti nimic altceva decat sa taiati niste cheltuieli
Pai asta putea sa o faca si vecina mea de vizavi, care are 80 de ani, nu trebuia sa asteptam "lumina" de la niste escroci ca voi.
Nicolae Anisoara la 29 Noiembrie 2010, ora 11:28
intr-un fel ai dreptate.. dar si tu ca prim ministru furi de ingheata apele.. camataria tu ai daprobat-o.. asa ca pomanagiu esti si tu domnule Emil Boc.... de ce stai la mana intinsa a altora si le iei casele sau bunurile ce le au? ptr ce ii constrangi daca tot vorbesti de intins mana? tu care pui mana pe casele altora cum te numesti? Ar fi cazul sa citesti Psalmii lui David si poate vei intelege ceva inainte ca poporul sa-ti ia capul curand.. astfel nu vor mai rade cei din afara de masurile luate de voi.. halal criza.. nici un presedinte al unei tari nu-si supune oamenii la asemenea batjocuri ... pe cand voi sunteti praf.. voi intindeti mana furand de la stat si de la oameni.. pomanagiilor.. ar fi cazul sa dat oamenilor locuri de munca fara sa cereti nimic in schimb.
la 29 Noiembrie 2010, ora 12:21
Au ai nostri chef de munca???
Daca -i spui Premierului ca are capul inghetat...ce compliment ! I se pastreaza ...poate judeca...la rece ! De ce ar face el ceva ? Sa faca fiecare si tot romanul sa prospere!!! Prea sunt invatati unii cu un tatuc !

  Inapoi la articolul Boc: Cu pomana si cu intins mana nu se poate la infinit

Setari Cookie-uri