Comentarii pe articolul Businessul de cupoane si reduceri online - Noul El Dorado al Internetului romanesc?


In veci si pururea ....AMIN

Blenyesi Jeno Istvan la 29 Noiembrie 2010, ora 12:12
...Pai nu vedeti ca oamenii de afaceri romani, comerciantii ,nici macar de sarbatori nu fac reduceri reale...Ca scrie reducere 30% ha, ha ha, te duci si gasesti la alt magazin mai ieftin cu tot cu reducerea lor. Si atunci... eu nu cred ca hotii de la noi vor accepta asemenea reduceri de 50% real fata de pretul de raft. Sunt prea pusi pe capatuiala. Imi pare rau dar cred ca poti sa-i numeri pe degete pe cei ce vor intra in cercul astade cumparaturi. Nu vedeti ca se aliaza intre ei si isi pun preturile aproape identice , cu diferente minime. Pana sa vedem concurenta de piata adevarata mai avem .....trebuie sa dispara bisnitarii astia de pe piata, asa zisii comercianti.
Ereduceri la 1 Decembrie 2010, ora 19:59

Sunt mult mai multe site-uri pe piata decat cele enumerate in articol si inca pe atatea sunt in stadiu de constructie.
Cand se va satura piata cu astfel de site-uri va incepe lupta pentru supravietuire deoarece evident nu este loc pentru toata lumea.
Intrarea pe piata a unui jucator asa puternic cum este Grupon va fi cu siguranta o lovitura puternica pentru multi anteprenori.
Cupoane Reduceri la 4 Decembrie 2010, ora 11:37
Reducerile pe cupoane sunt din ce in ce mai variate,dar dupa modelul Groupon ele aduc discounturi pentru servicii si produse din offline.

Cupoane de reduceri online ,exact pe ce suntem, noi axati,aduc reduceri prin coduri pentru cumparaturi online( produse sau servicii) si sunt din ce in ce mai apreciate de clienti.

Nu e necesar sa se adune "n comenzi" pentru a se activa un cupon si asta face lucrurile sa se miste mai rapid si simplu.

Foarte curios sunt ce va urma in evolutia reducerilor de grup in Romania.
Webmagnat la 18 Martie 2011, ora 00:27
Piata a evoluat foarte mult de anul trecut si pana acum, la acest moment sunt deja peste 80 de site-uri de acest tip, desi nu toate active.

Poate pe Bucuresti sunt deja destul de multe, insa piata oraselor mari din Romania este insuficient acoperita.

Din experienta (WebMagnat are deja 3 site-uri de acest tip in portofoliu: FunGroup.ro, YouDeal.ro si OferteSuperTari.ro ) pot sa va spun ca piata este abia la inceput, abia anul viitor se va sedimenta si se vor alege marii castigatori.

  Inapoi la articolul Businessul de cupoane si reduceri online - Noul El Dorado al Internetului romanesc?

Setari Cookie-uri