Comentarii pe articolul Cum trebuie sa te pregatesti pentru un job in strainatate


job si iaras job ?

Albo Adriana Cornelia la 30 Noiembrie 2010, ora 14:48
Felicitari Loredana .Uite in Germania nu stau asa lucrurile eu lucrez la o Klinika si sant in jurul meu decat RUSI -Bosnia -Serbia -Croatia dar sant cu o inima rece incat eu am ajuns sa sufar enor din cauza lor noi Romani nu santem apreciati cu totul ca iti vezi de treaba ta etc . Sant discriminata in toate chipurile iar sefi cu nimic nu reactioneaza ba chiar iti da vina tie tu ca si roman la care ai fost mereu in program ai servit etc . Imi iubesc munca dar nu si ce am in jur ! Pot spune ca n uma asteptam din partea nemtilor la care ei sant asa de ordonati in sistem sa fie de partea mincinosilor stiind ca eu ca,si persoana am fost mereu punctuala ,am muncit chiar si in plus faceam si 200 de ore plus si .............? sant fara moral din partea unor mini sefi ! Sa stiti dragi romani ca nu peste tot e soare si incat apar dusmani ,oameni rai cu invidie care iti doboara moralul etc .
mult succes !
la 3 Decembrie 2010, ora 18:42
Imi pare rau ca ai avut o astfel de experienta, dar cred ca peste tot e la fel. Si in Romania poti intalni oameni rai sau sefi incompetenti, la fel cum si in Germani apoti intalni sau in oricare loc pe planeta. Si eu lucrez intr-o multinationala in Germania, am intalnit si oameni rai si oameni extraordinari ca peste tot. Nu pot spune ca e foarte bine aici sau foarte rau, e doar la fel ca oricare altundeva si pana la urma cum te simti tu conteaza cel mai mult.
Si inainte am lucrat in Franta unde am intalnit aceeasi atitudine. Pana la urma peste tot iti poti face prieteni si dusmani.

Ar fi pacat ca cineva sa creada ca aici sunt caini cu covrigii in coada, pentru ca nu e asa...dar nici rau nu e.

De multe ori e si vina companiei in care lucrezi, nu neaparat a tarii...
la 4 Decembrie 2010, ora 00:31
adriana te cred pe cuvant si ai dreptate!!!
si eu traiesc aceiasi drama in finlanda!!! o sa plec acasa cat mai curand!! nu se merita sa suferi ptr bani!..asa cred eu!!
am familia acolo acasa si prefer acum sa sufar cu ei pe putin decat sa suferim separat ..tot pe putin!!! asta e!
fiecare cu norocul lui!

  Inapoi la articolul Cum trebuie sa te pregatesti pentru un job in strainatate

Setari Cookie-uri