Comentarii pe articolul Cum va arata noul Cod al Muncii. Vezi aici cele mai importante modificari


schimbarea Codului muncii

Chiribuc Ionela la 30 Noiembrie 2010, ora 19:49
1. Ce o fi insemnand "de a face dovada acesteia prin orice mijloace de proba" ? Oare care ar fi mijloacele pe care le are la indemana un angajat?

2. Daca va trebui sa efectuezi o perioada de preaviz de o luna de zile calendaristica, pierzi orice sansa de a ti schimba jobul

3. Se creaza conditii optime pt multe abuzuri din partea angajatorilor. Si asa se munceste in 2 zile cat in 5 ... !

Sper ca sindicatele sa faca corectiile necesare. Daca e musai sa fie schimbat acum acest Cod al Muncii.
la 2 Decembrie 2010, ora 08:39
Cred ca schimbarea Codului Muncii este la initiativa hotillor care au furat aceasta tara, si acuma vrea sa le muncim pe nimica,sa ne dea afara cand vor ei.Daca FMI spune ca trebue sa ne impuscam inseamna ca asa trebuie sa facem.Sa o faca cei care semneaza acordul pentru ca nu stiu sa negocieze si sa se impuna.Daca va fi aprobata schimbarea atunci va fi genocid curat,nu cred ca exista asa ceva in lume.Sper ca sindicatele sa ne reprezinte bine si sa nu semneze asa ceva.Am mare incredere ca nu o sa fie de acord si nici macar sa nu se mai discute de ziua de munca de 12 ore, si contract de munca pe perioada determinata.
Alex la 2 Decembrie 2010, ora 09:20
@Chiribuc:
1. Martori, copii acte, inregistrari, etc
2. Poti sa-ti cauti un job unde sa te astepte 30 de zile sau poti sa iti cauti un job dupa expirarea celor 30 de zile de preaviz
3. 5x8=40, 2x20=40, sa inteleg ca muncesti zilnic mai mult de 20 de ore?
Codul muncii care este acum in vigoare este rezultatul cumpararii votului vostru si nu are acoperire economica sub multe aspecte.
Daca esti bun profesionist angajatorul iti va crea conditii sa dai randament maxim si nu isi va bate joc de tine. Sunt si exceptii desigur, dar ai libertatea sa iti alegi jobul. De asemenea ai si posibilitatea deschiderii propriei afaceri, pentru ca asa cum angajatul constata de fiecare data, el stie mult mai bine decat seful ce are de facut.
Rebout la 2 Decembrie 2010, ora 10:38
1.Martori sau inscrisuri

  Inapoi la articolul Cum va arata noul Cod al Muncii. Vezi aici cele mai importante modificari

Setari Cookie-uri