Comentarii pe articolul Cum arata o zi din viata unui dezvoltator imobiliar. Dan Ioan Popp, Impact


Motivare

Rogojinaru Marina la 6 Decembrie 2010, ora 03:12
Frumos articol iar descrierea iti creaza imaginea unui om fericit si implinit care munceste mult si ii place ce face dar ma intreb ce il motiveaza si cum reuseste sa-si pastreze optimismul pe care, este evident ca il are?
Dan Oradeanul la 6 Decembrie 2010, ora 09:56
A venit Mos Nicolae! Si mi-a adus exact ce i-am cerut: un articol despre viata lui DIP(opera i-o cunosteam deja). Foarte frumos, ilustreaza perfect proverbul "Fa ce zice POPP(a), nu ce(zica ca) face POPP(a)! Mda. Primul sentiment la lectura articolului a fost de teama. Adica, dimineata inoata! Wow, daca dupa inot foloseste betigase pentru urechi? Cu vata la un singur capat? Si daca il foloseste cu capatul fara vata si se zgarie?(mai ales ca pisica blanda zgarie rau!). Eu sper ca nu! Apoi, micul dejun. SFAT: micul dejun e foarte important si trebuie sa fie cat mai consistent. Asa ca trebuie papat tot din farfurie. cat priveste lecturile, pun pariu ca dupa "Levantul", acum citeste "De ce iubim femeile". Chiar, de ce o iubi-o pe Aniela? Probabil de-aia pentru ca fara ea nu se poate, doar ea tine in mana partea contabila! Daca este sa fac o comparatie intre mine si DIP, mie imi place sa merg la cumparaturi. Insa ma hotarasc prea repede(MULT PREA REPEDE). Ceea ce duce inevitabil la GRESELI MAJORE. Cum ar fi de exemplu cumpararea unei case de la IMPACT. Eu am facut greseala vietii mele dar asta e, omul mai face si greseli
Rogojinaru Marina la 6 Decembrie 2010, ora 16:08
D-le "Oradeanul" poate d-ta chiar meritai casa aceea, daca o fi existat asa zisa greseala sau e doar o alegere virtuala cu interese!?
Dan Oradeanul la 6 Decembrie 2010, ora 18:47
a doua lectura a fost mai pe indelete. asadar, intalniri cu locuitorii din locatiile finalizate? cred ca la oradea nu a fost vreuna!
Dan Oradeanul la 6 Decembrie 2010, ora 23:50
D-na(D-ra) Marina Rogojinaru, cu scuzele de rigoare, nu am inteles ce ati vrut sa spuneti in comentariul care ma viza.
Incerc insa sa va explic ca greseala a fost cat se poate de reala si am avut de patimit de pe urma ei(material si psihic). nici in acest moment nu mi-a trecut de tot
Rogojinaru Marina la 7 Decembrie 2010, ora 02:10
D-le "Oradeanul", sunt convinsa ca nu stitii cum arata sau cum suna vocea din Biroul Relatii cu Clienti sau Biroul Reclamatii! Daca aveati ceva de reprosat o faceati in timp util si la momentul acestui articol e posibil sa fi fost deja rezolvat!Dar e mai usor sa faci antireclama in felul acesta mai ales cand exista concurenta in criza constructiilor!
Dan Oradeanul la 7 Decembrie 2010, ora 13:06
@Rogojinaru Marina: aha, acum m-am prins! trebuie sa va contrazic, cunosc foarte multe voci de la departamentul customer&care dar a fost degeaba. in plus problemele mele au fost mai degraba de alta natura dar nu intru in detalii pentru a nu ma acuza ca fac antireclama. oricum am senzatia(daca nu convingerea)ca toti dezvoltatorii au creat probleme.
Dan Oradeanul la 7 Decembrie 2010, ora 13:55
@marina rogojinaru: aha, m-am prins! va contrazic, cunosc multe voci de la customer&care dar acest lucru nu a rezolvat nimic. oricum problemele mele importante au fost de alta natura dar nu mai intru in detalii pentru a nu face "antireclama"
Vasile la 7 Ianuarie 2011, ora 14:00
Nu fac antireclama .... dar nu am vazut firma care sa traga mai multe tepe decat firma IMPACT.....sunt sute de dosare deschise pe rol care nu au fost inca finalizate....dar asta e Romania in care traim unde finii, nasii, nepotismele sunt in floare sa nu mai vorbim de apartenenta politica....ca sa inchei .... ganditi-va de 100000 de ori si cititi contractul cu 5 avocati inainte sa cumparati prin intermediul acestei firme vreun imobil ca sa nu fiti nevoiti sa platiti avocati ulterior. Multe "succesuri" pe 2011. Poate ca Domnul POPP nu stie ce se intampla cu adevarat in firma desi ma indoiesc.

  Inapoi la articolul Cum arata o zi din viata unui dezvoltator imobiliar. Dan Ioan Popp, Impact

Setari Cookie-uri