Comentarii pe articolul Isarescu vrea un cerc de discutii cu economistii partidelor politice


Prima idee buna a unei npersonalitati

la 7 Decembrie 2010, ora 14:07



Trebuia de mullt ca cineva competent sa vina cu o astfel de propunere.a chema specialisti de la toate partidele si gasi cai si solutii pentru iesirea din criza .
Liderii partidelor au uitat ca au fost alesi de popor si ca tot ce fac trebuie sa fie pt popor nu numai pt ei ,sa lase orgoliile deoparte si sa faca ceva si pt mase ,sa se uite in declaratiile de avere la intrare in politica si sa compare cu ce au acum,deajuns pt sa mai faca si pt popor ca ne ducem pe un drum gresit parca fara sperante.
Tinerii nu mai au nici-un viitor ,toti doresc sa plece,dar unde ?
Tot politicul a creat scoala de diplome inducind tinerilor si parintiilor falsa idee de educatie, nimic mai rau toti avem diplome platite cu ban imunciti ,aruncati uneori in traista celor cu bani, si nu vem ce face cu ele .De ce ?
Ar tebui sa facem ceva ,multimea nu mai gindeste asteapta sa se intimple ceva ,nu avem educatia francezului care a iesit cu mic si mare in stradapt un lucru marunt.La noi trebuie sa se uneasca tot omul politic ca la noi politicul DICTEAZA,CONDUCE DAR fara a tine cont de OMUL de rind.
LA TREABA OAMENI BUNI<
Astept vesti

  Inapoi la articolul Isarescu vrea un cerc de discutii cu economistii partidelor politice

Setari Cookie-uri