Comentarii pe articolul Victorie pentru bancheri: OUG 50, aplicata doar la creditele noi


au castigat mafiotii de masono

Teodorescu Mihai Eduard la 15 Decembrie 2010, ora 13:29
Este o incalcare a legii de baza : CONSTITUTIA. Cand restrangi un drept atunci ataci insasi legea ce sta la baza oricarei societati sanatoasa.
Nu ma asteptam ca poporul sa castige, erau MULTI bani si MULTE interese la mijloc.
Iar la mijloc sunt chiar cei ce detin parghiile....bancherii vanduti diavolului masonic.
Cristea Gheorghe la 15 Decembrie 2010, ora 16:03
aveti dreptate as fi curios cine sunt cei cumparati de banci si ce partide reprezinta asa ca numai prostii sa-i mai voteze
Romeo Craciun la 15 Decembrie 2010, ora 16:59
Stimate domnule Eduard,

Departe de mine gandul de a nu fi de acord cu cele spuse de dumneavoastra. Cu toate, mai putin ultima parte, cea cu "diavolul masonic"... Se pare ca nu aveti cunostinte despre masonerie sau ce inseamna a fi mason.... oooo, departe de ideea de a a vea ceva in comun cu diavolul.... departe...
In ceea ce priveste ideea ca bancherii sunt vanduti diavolului.... banul e ochiul dracului.... nu?
Eu as mai adauga ca bancile din Romania sunt cei mai mari CAMATARI acoperiti legal din lume. Si cu asta am spus totul.. sau aproape... Faptul ca distinsii nostri leaderi fac ceea ce doresc "marii impartitori de bani din lume" nu este o surpriza... ba dimpotriva....perfect previzibil!
la 15 Decembrie 2010, ora 19:34
DECIZIE CU MIROS DE CORUPTIE

Aplicarea prevederilor OUG 50/2010 creditelor aprobate inainte de intrarea in vigoare nu poate fi considerata retroactiva, atata timp cat nu se cere bancilor sa restituie banii incasati pana la acea data pentru plata comisioanelor anulate.

Constantin TOPAL
Cosa Adrian-Francisc la 15 Decembrie 2010, ora 20:06
1.Ceea ce spune Romeo C este foarte adevarat -sa nu catalogam ceva ce ne sperie prin necunoastere. Un mason nu este nici pe departe vandut cui spuneti , ci in primul rand un bun crestin !
2.Ca mai toate OUG date in pripa , nu se putea ca OUG 50 sa fie mai deosebita .Acel 'hais" si cea caracteristic ultimelor luni nu putea sa lipseasca si in acest caz.
3.Nu mi se parea normal ca o lege sa modifice niste contracte in derulare ,semnate de ambele parti cu ani in urma.
4.Daca se ramanea implementata OUG 50, clientii cu dobanda variabila erau primii perdanti, dupa aceea bancile ca aveau restantieri si nu in ultimul, rand( aici era durerea ) bugetul statului care nu mai incasa venituri din impozitul pe profit de la banci -fiindca acest profit nu mai era ! Cheltuielile cu provizioanele constituite ptr creditele problema grevau profitul bancilor cu credite multe in
stoc.
5.FMI s-a amestecat fiindca se spunea ca OUG 50 este transpunerea D48-doar ca D48 spunea clar ca nu se aplica la creditele ipotecare, creditele de achizitii de bunuri imobile( cladiri, terenuri) SI NU SE APLICA LA CREDITELE IN CURS DE DERULARE ACORDATE ANTERIOR IMPLEMENTARII D 48 IN TARILE RESPECTIVE, CREDITE ACORDATE CONFORM LEGILOR NATIONALE.
6.Dar ai nostrii au vrut sa faca o musaca de lege , ca de obicei , lege in care au pus de toate pentru toti. Sa fie ! Ca poate facem bani la buget .
Teodorescu Mihai Eduard la 16 Decembrie 2010, ora 09:47
@ Romeo Craciun, stiu mai bine decat Dvs cu mult ce inseamna francmasoneria si ceea ce se "propovaduieste". este o spalare de creier. la nivelul de jos....este o joaca de copil. te face sa crezi ca TREBUIE sa fi membrul lor ptr ca HRISTOS numai asa poate fi propovaduit. insa la nivelurile superioare, acolo unde se spala creiere si unde se urzesc nemernicii impotriva OMULUI de oriunde se cultiva dragostea catre Diavol. cunosc legamanturile masonice, semnele lor de autorecunoastere la intalniri, semne ce venereaza Diavolul si multe alte informatii pe care Dvs nu ne stiti sau le dati la o parte.
sa nu uitam sa spun MARII PREOTI ROMANI cu har dumnezeiesc spre masonerie.
asadar Dle Craciun....asa cum va este si numele, va doresc sa va intoarceti cu fata la Dzeu inainte ca El sa va renege ptr totdeauna. stiu insa ca odata intrat in tagma diavolilor iesiti cu pretul vietii....insa trebuie platit daca doriti mantuirea DE LA DUMNEZEU.
Teodorescu Mihai Eduard la 16 Decembrie 2010, ora 09:50
exista o zicala a celui mai mare diavol masonic, poate asta va faceti sa deschideti ochii si sa iesiti cu totul din matrice (sistem):
GIVE ME CONTROL OF A NATIONS MONEY AND I CARE NOT WHO MAKES THE LAWS.
MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (evreu....)

  Inapoi la articolul Victorie pentru bancheri: OUG 50, aplicata doar la creditele noi

Setari Cookie-uri