Comentarii pe articolul Regulile FMI pentru 2011: Urmeaza noi concedieri si taieri de cheltuieli


Ne pierdem independenta

Bratu Doru la 22 Decembrie 2010, ora 10:49
Consider neaplicarea OUG 50 la contractele de credit in derulare ca un inceput al pierderii fiintei si independentei nationale. Observ cu ingrijorare din ce in ce mai mare cum altii dicteaza la noi in tara. Cum guvernul este aservit unor entitati straine. De acum este clar: nu celor care conduc aceasta tara trebuie sa ne adresam, solutii vom gasi numai daca acestea sunt aprobate de FMI si finantatorii externi ai Romaniei. Poate ei trebuie consultati si in problema alegerilor, poate legile trebuie aprobate de altii, si asa banii nu ne mai apartin...
Dimofte Catalin la 22 Decembrie 2010, ora 19:45
Dragut. Mi-a placut in special una de la sanatate -- dupa indelungate si aprige negocieri, gvernul si FMI au cazut de acord ca la anu' romanii vor fi cu 10% mai sanatosi... Eu cred ca si Kafka tot roman a fost.
De altfel, sanatatea pare sa le pricinuiasca cele mai multe suparari. Se vede treaba ca suntem prea sanatosi. Sau poate doar prea multi inca.
Nastase Iulian la 22 Decembrie 2010, ora 21:12
cineva ne-a pierdut la carti!! cine a jucat pentru Romania?? unde sa ne trimitem copii?? Domnilor Conducatori - sa fiti Blestemati cu tot neamul vostru pentru totdeauna!! Sarbatori Fericite Restului de Popor
la 22 Decembrie 2010, ora 21:22
Foarte frumos, o ducem asa de bine incat o sa ramanem din ce in ce mai putini, in tara asta nu se mai poate trai nici macar de azi pe maine. E clar ca vor sa ne termine ca natie si sa se aleaga praf si pulbere de toata natia asta oropsita.
Regret ca m-am nascut in Romania. Este trist si de plans si nu mai e nimic de facut.
Gelu Risnoveanu la 23 Decembrie 2010, ora 10:50
Atita timp cit in parlament, la guvernare vor ajunge doar ciumpalaci fara coloana vertebrala, doar pupincuristi, papagali care doar bat din gura, vorbind mult dar fara continut, tara asta nu are nici un viitor. O vor duce bine doar cei ce au acces la borcanul bugetului de stat. Nu avem bani pt. sanatate, pt. invatamint etc, dar avem bani gramada in tunuri bugetare, in banii neachitati la buget de marile firme si mai ales de catre firmele politicienilor. Vine DNA-ul cu fel de fel de acuze la adresa unor politicieni, dar ce se alege de aceste dosare? Praful. Caci acesti paraziti pe bugetul tarii sint intangibili. Arata-ti-mi unul singur care a fost pedepsit, de la care statul si-a recuperat banii !!! Totul este doar praf in ochii prostimii !!! Nu au pic de rusine cei ajunsi prin parlament sau la guvernare. Nu conteaza gradul de profesionalism - conteaza doar sa serveasca bine pe cei care i-au impins in aceste posturi.
Li se pare normal ca am ajuns sa ne inghesuim la ajutoare de tot felul !!!
Atita timp cit avem doar mincinosi in cele mai inalte functii, umili in relatiile cu FMI sau alti reprezentanti de guverne, ce vreti?
Avem conducatorii pe care ni-i meritam, din pacate. Parca ar fi blestemata tara asta !! Acu am avea nevoie de un Tepes, de un Stefan cel Mare.

  Inapoi la articolul Regulile FMI pentru 2011: Urmeaza noi concedieri si taieri de cheltuieli

Setari Cookie-uri