Comentarii pe articolul Taxa auto, majorata cu 50%. Afla cat vor plati proprietarii de masini


ARMONIZARE

Avram Daniel la 24 Decembrie 2010, ora 08:07
Atat timp cat Romania nu isi alinie politica fiscala, cu politica fiscala a tarilor europene (din care spunem ca facem parte incepand cu 2007), romanii vor contribui la Bugetele tarilor vecine cu o politica decvata in domeniul inmatricularii auto. Romania nu face decat sa bage bani in buzunarul Renault, atat si nimic mai mult!!!!!!!!!
Florea Gheorghe Daniel la 24 Decembrie 2010, ora 11:43
Vom vedea tot mai multe masini cu numere bulgaresti ... bravo lor ca stiu sa faca bani, iar datorita impozitelor nesimtite de la noi se vor inmatricula in Bulgaria si cele care acum au numere romanesti ...
Maricel Craciun la 24 Decembrie 2010, ora 13:26
nici o problema fratilor traiasca vecina noastra BULGARIA inmatriculam acolo cu 200 euroi si circulam in romania daca atat ii duc capul pe ai nostri ...asta e
Arhire Adrian la 24 Decembrie 2010, ora 14:16
Cresc taxele, cresc masinile inmatriculate in Bulgaria, scad incasarile pe imozitul profitul firmelor de asigurari, impozite pe masini,si toate taxele aferente unui autoturism. unde se duc toti banii astia???in Bulgaria!!!bravo lor!!!!
Nistor Serban Corneliu la 24 Decembrie 2010, ora 15:59
Am masina inmatriculata in Bulgaria, de trei ani. Acolo imi platesc urmatoarele: asigurare, impozit, ITP, fond de garantare a nu stiu ce. Sa ia ei banii, ca ai nostri nu sunt in stare. In Romania platesc doar vigneta de drum 29 de euro si accizele din benzina. Statul roman nu vrea banii mei, sa fie sanatos! Nici ce sa imi faca nu prea au, deoarece circul perfect legal, cu toate actele in regula. Ca mine sunt foarte multi oameni care au inteles cum e cu zburatul banilor din buzunare!
A... Am iesit cu masina in 2007 pana in Austria si in 2008 in Germania. Am fost oprit in Austria in vama si in Germania pe strada. Mi-au verificat actele timp de 2 (doua) minute dupa care am fost salutat si lasat sa-mi continui drumul! Cei care se dau de ceasul mortii ca masinile inmatriculate in Bulgaria aduse la noi sunt rable habar nu au ce vorbesc: noi ne facem treaba cu ele si suntem foarte multumiti de ele, de cat cheltuim pentru ele. Sa plateasca altii taxele statului roman care au crescut fara a avea o baza reala, ci doar pentru ca asa vor unii!
Platica Valentin la 24 Decembrie 2010, ora 16:48
si prostia este, din ce vad eu, ca s.a dublat taxa tocmai la masinile euro 5 noi...
Moise Viorel la 24 Decembrie 2010, ora 17:07
de cand se mareste taxa asta? am luat o masina pe 15 dec 2010 cu nr de anglia. am facut depreciere si este 1300 euro pt inmatricularea in romania. pana cand pot inmatricula la pretul acesta?
Ilies Teodor la 25 Decembrie 2010, ora 18:55
nu platesc 1700 E pentru inmatriculare o las cu nr straqine platesc asigurare in europa imi fac inspectia acolo si poluez in romania aceste taxe se pun la presiunea unor firme care au masini in stoc si se uita la ele sa se uite

  Inapoi la articolul Taxa auto, majorata cu 50%. Afla cat vor plati proprietarii de masini

Setari Cookie-uri