Comentarii pe articolul La anul vom avea carduri nationale de sanatate. Cat costa si cum functioneaza?


Wow! S-a luminta Guvernul!

Nicoleta la 28 Decembrie 2010, ora 12:59
Cseke Attila spune sa platesc acest card!! De ce? Am muncit si paltesc contributii de 12 ani de zile! Si nu am beneficiat de nimic! La orice spital am fost am bagat mana in buzunar sa-mi platesc medicamentele! Si cum adica daca nu am card NU trebuie sa achit serviciile medicale?!?!? HOTILOR! Doar sa trageti pe acest popor si gasiti smecherii care sa aduca bani in buzunarele voastre sau ca noi romanii sa nu benefeciem nici macar cu ce-am contribuit! Adica, voi vreti ca eu sa platesc o VIATA si apoi sa primesc o aspirina ca na, noi romanii suntem prostii prostilor! Ati merita ca toti voi cei ce ne guvernati si va bateti joc sa ajungeti la puscarie! SA ajungeti voi si familiile voastre in saracia si in foamea ce mai crunta! RUSINE sa va fie! Cel putin acest om nu cu nume de roman_Cseke Attila_ merita sa fie trimis direct la ungurii lui! Acum pana si strainii sunt stapanii nostri, ai romanilor! Sa aveti si voi o mama..sau pe cineva din familie care este bolnav...VOI ce NE GUVERNATI si sa nu aveti cu ce plati! Sa asteptati la mila statului dupa ce s-a platit o viata contributii! Blestem pe capul vostru sa fie si toti romanii sa NU va uite in VECI! Rusine!
Fenechiu Marian la 28 Decembrie 2010, ora 23:22
Din 3 ianuarie puteti beneficia deja de facilitati similare sistemului de stat, dar pe sistemul medical privat. Si in plus puteti face si bani daca aduceti oameni in sistem.
Pentru detalii ma puteti contacta pe fenechiu_marian@yahoo.com
Ana la 28 Decembrie 2010, ora 23:31
Sa ramaneti voi si actele cu cip pe lumea asta, noi probabil ca o sa murim si n-o sa acceptam cardurile de sanatate cartile de identitate si pasapoartele cu cip.
Adica cotizam si pentru ca nu o sa avem card de sanatate o sa platim serviciie medicale? O sa megem sa platim servicii medicale in Ungaria si sa va fie rusine de tot ce faceti.
Dumitru Maria la 7 Ianuarie 2011, ora 09:05
Parereaa mea este ca introducerea acestor carduri este benefica. Sigur sunt de parere ca ele ar trebui eliberate automat si fara plata, tuturor asiguratilor medicali actuali prin sistemul CAS.Nu ar trebui eliberat "la cerere" mai ales ca nu se specifica unde se face aceasta cerere. Apoi exista problema elevilor si studentilor care nu au cum sa contribuie la bugetul de sanatate.....Un tanar, chiar si major poate fi student.....el de ce nu poate beneficia de acest "card de sanatate" acordat doar contribuabililor?
Ar trebui sa existe mai multe comentarii pe marginea acestor carduri care nu neaparat trebuie considerate "malefice".De multe ori ne poate salva viata, avand la dispozitie in caz de accidente, tot istoricul medical al persoanei respective (ganditi-va numai la grupa de sange si RH....)

  Inapoi la articolul La anul vom avea carduri nationale de sanatate. Cat costa si cum functioneaza?

Setari Cookie-uri