Comentarii pe articolul Romania va primi 32 mld. euro pentru a recupera decalajele fata de UE


Bani de la Uniunea Europeana

Laurentiu la 26 Iunie 2008, ora 00:19
Bani de la Uniunea Europeana
De ce se vorbeste in permanenta la modul evaziv de fondurile europene? Cate scoli iti trebuiesc pt a accesa astfel de fonduri? Cine, cum , cand si unde se vor acorda aceste fonduri?
George Cristian Popa la 29 Iunie 2008, ora 08:28
Intradevar ai nevoie de cunostinte superioare petru a intelege acordarea acestor fonduri, recomandabil facultate cel putin sau ceva cursuri daca sunt. Exista si institutii specializate pentru consultanta. Fondurile se acorda pentru proiecte regionale, locale sau nationale. Ca persoana fizica sau pentru afaceri personale nu se acorda. Nu stiu cum, ca ce sau pentru ce te intereseaza aceste fonduri. Informatiile din ziare sunt evazive, pana si ce am zis eu e foarte putin. Cauta ceva carti de economie europeana sau de finantare a proiectelor internationale.
Daniel-Vladimir Martinus la 29 Iunie 2008, ora 09:50
Laurentiu, nu-ti trebuie cine stie ce scoli ca sa poti accesa astfel de fonduri. Daca nu ai facut o facultate de profil, cum am facut eu, tot poti accesa aceste fonduri. Exemplele de persoane care au accesat fondurile fara sa aiba "scoli" de profil sunt numeroase. Daca nu ma insel, exista site-uri ale institutelor guvernamentale care descriu in amanunt procesul de accesare a fondurilor
Viorel Sonea la 29 Iunie 2008, ora 23:23
care sunt conditiile(cerintele) unei firme ptr. a se acorda aceste fonduri??

  Inapoi la articolul Romania va primi 32 mld. euro pentru a recupera decalajele fata de UE

Setari Cookie-uri