Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor in 2011?


Preturile vor creste in a doua jumatate a anului 2011

Coron Brasov la 4 Ianuarie 2011, ora 18:02
Preturile imobilelor, noi sau vechi au scazut....putin spun unii, mult spun altii... Cert este ca in cele mai multe cazuri pretul de vanzare pe mp a ajuns sa coste la fel sau poate chiar mai putin decat pretul de construire a imobilului.
Majoritatea dezvoltatorilor care mai au curajul sa construiasca se adreseaza segmentului de lux... Ceilalti incearca sa finalizeze si sa vanda ce au construit .... chiar in pierdere ... Parerea mea ca in a doua jumatate a anului 2011 se va observa o usoara crestere a preturilor, urmand ca in 2012 acestea sa mai creasca putin....
Toate aceste lucruri sunt posibile daca economia va creste putin, daca vor aparea noi locuri de munca si bineinteles daca bancile vor facilita creditarea...
Daca aceste lucruri nu se vor intampla, ceea ce este foarte probabil, tot mai multi oameni care au o oarecare stabilitate financiara vor apela tot mai mult la inchirieri..
Adam Octaviana la 5 Ianuarie 2011, ora 18:46
Sigur mai scad putin, sau vor stagna. Depinde mult si de creditare. S-ar putea ca din semestrul 2 sa asistam la o usoara revenire.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor in 2011?

Setari Cookie-uri