Comentarii pe articolul Certificatele energetice nasc scandaluri: Auditorii acuza notarii ca sfideaza legea


Ati primit si voi dreptul sa ne bagati mana in buzunar si vi-l fura notarii?

Stefanescu Silviu la 6 Ianuarie 2011, ora 09:31
A aparut inca o tagma de hoti, care-ti cer 500 eur sa-ti "dea voie" sa-ti vinzi/inchiriezi proprietatea??? La munca, nu la intins mana! Care cum a avut relatii in guvern a impus taxe si biruri... Care-i utilitatea, cumparatorul/chiriasul nu vede daca a fost reabilitata casa, nu stie sa recunoasca un termopan sau o centrala termica?
Agentul Imobiliar la 6 Ianuarie 2011, ora 19:12
Iti dau o veste proasta: in toata Uniunea Europeana exista tagma asta de hoti care se numesc, ai ghicit: auditori energetici. Asatia au rolul sa-ti protejeze buzunarul. Adica sa te traga de maneca atunci cand vrei sa cumperi o casa la care incalzirea te va costa mai mult ca salariul. Certificatul energetic este de fapt unul din putinele lucruri bune care au aparut in ultimul timp.
Auditorii au dreptate. Notarii trebuie sa respecte legea.
Claudiu la 7 Ianuarie 2011, ora 12:25
Una dintre cele mai mare aberatii din real-estate. Cred ca esti singurul lucru bun pe care l-au facut notarii in ultimul timp. Fiecare este raspunzator de actiunile sale, asa ca daca vrei sa cumperi ceva, cumpara. In curand va trebui sa platesc si taxa ca vreau sa vand masina unui Auditor de Consum al Carburantului ?

Sau laptopul sa il verifice un Auditor pentru energia consumata de la priza?

Daca tarifele pentru auditarea asta energetica nu erau asa de prohibitive, si costau cat un cadastru, adica respectiv 1-1.5 mil, mai era cum mai era. Voi vreti 300- 500 E pt un apartament de bloc comunist?



Oameni buni, reveniti-va la realitate !
Jescu Gheorghe la 7 Ianuarie 2011, ora 17:30
sunt de acord cu Silviu si Claudiu. Asta nu inseamna ca notarii ar fi niste ingerasi si ca apara interesele cetatenilor la faza asta.
Sunt pentru desfiintarea privilegiilor tuturor bresleleor, asociatilor profesionale si altor gastil din tara asta, incepand cu parlamentarii, expertii contabili si de orice fel, revolutionarii si mai completati voi...
Horatiu la 7 Ianuarie 2011, ora 18:01
@Claudiu:
Ai dreptate, dar pt. unii e prea greu cu trezitul la realitate, pt. ei si "normalitatea" e un nivel mult prea ridicat...
Chiril� Felician la 11 Ianuarie 2011, ora 20:28
Gasca auditorilor sare la gatul dastii notarilor pentru ca nu-si prosteste clientii ca este imposibila tranzactia fara pretiosul certificat.
Daca sunt atat de prost incat sa-mi iau o casa ce se prabuseste pe mine dar bine izolata la ce ma ajuta hartia? Cred ca ar fi loc si aici de o gasca de specialisti.Nu mi se pare normal sa pedepsim toti vanzatorii la plata acestei taxe pentru a proteja cativa nauci care nu stiu ce cumpara. Pe principiul acesta ar trebui infiintata " Asociatia celor ce te trec strada" si nici un cetatean sa nu mai poata trece strada fara sa apeleze la membrii ei.

  Inapoi la articolul Certificatele energetice nasc scandaluri: Auditorii acuza notarii ca sfideaza legea

Setari Cookie-uri