Comentarii pe articolul Topul masinilor noi cu cea mai mica depreciere dupa 4 ani. Dacia este pe lista


Mere cu pere

Nicolae Valentin la 10 Ianuarie 2011, ora 11:19
In primul rand nimic despre Kia Ceed este peste Hyundai I 30.
In al 2 lea rand nu amesteci masini cu valoare dubla in acceasi clasa. E clar ca Honda nu joaca in aceeasi liga cu Hyundai, nici la pret nici la calitate.
In al 3 lea rand Duster si Tuareg Blue motion sunt modele noi care au un 1 an vechime deci nu se poate calcula valoare de piata ptr 2-4 ani.
Ioan Kovaci la 10 Ianuarie 2011, ora 18:09
ASA E. Doar ca se omite faptul ca ce e valabil la nemti nu este si la noi, deci nici statisticile lor nu se potrivesc la noi.Cu noile taxe (de inmatriculare si impozitul anual) intrate I in vigoare de anul acesta nici un roman normal (exceptindu-i pe cei putrezi de bogati) nu isi va lua o masina cu o capacitate cilindrica mai mare de 2000 cm si majoritatea vor incerca sa se incadreze in maximum 1600cm valoare pina la care impozitul anual este cit de cit suportabil. Iar preturile din Germania devalorizate sau nu le vom privi doar din punct de vedere informativ , pentru cultura noastra generala ca de cumparat nu cred ca vom mai cumpara, ca pina acum asa ca Borbely cu legea lui ,,POLUATORUL PLATESTE" poate sa stea linistit ca vom polua in continuare cu stravechile noastre Dacii fie ele 1300,Loganuri sau altele

  Inapoi la articolul Topul masinilor noi cu cea mai mica depreciere dupa 4 ani. Dacia este pe lista

Setari Cookie-uri