Comentarii pe articolul Romtelecom da afara peste 1.000 de oameni in 2011


Bullshit

Cojocaru Valentin la 12 Ianuarie 2011, ora 11:06
Auzi, cica "unele dintre cele mai mici preturi din Europa". Nu tovarasi, aveti cel mai mare pret din Romania si cel mai prost raport pret/calitate. Iar promptitudinea este absolut jenanta. De cca 1,5 luni ma chinui sa-mi reinnoiesc pachetul cu voi si nu reusesc. Retentia clientilor este probabil cea mai proasta din europa pe segmentul vostru de activitate.
Ne-auzim la RDS.
Vali la 12 Ianuarie 2011, ora 12:21
Dvs scrieti dintr-un birou RCS aceste comentarii... ca am auzit ca se poarta...
Valy la 12 Ianuarie 2011, ora 12:27
31 ron pt 100 Mbps la romtelecom si la rds 100 Mbps la 39 ron, asa ca sa auzi tu de rds sanatos.......
Cleopatra Impex Srl Cleo la 12 Ianuarie 2011, ora 15:26
Eu am reziliat contractul la internet cu RDS anul trecut pentru ca era un semnal de f proasta calitate. De un an am de la Romtelecom, este mai ieftin si nu pica niciodata semnalul. Asa incat, intradevar au servicii mai bune si sunt mai promti.
Gica Calugaru la 12 Ianuarie 2011, ora 22:08
Romtelecom are de departe cele mai bune(calitativ) servicii de telecomunicatii din Romania si - DEOCAMDATA- sunt cei mai prompti in interventii. Dupa parerea mea insa, astfel de masuri sunt luate cam 'dupa ureche' sau 'vazand si facand', respectiv ce vad ca merge prost la concurenta, aplica si domniile lor.
Asa incat, deja o interventie pe un deranjament de dolce poate sa dureze 2-3 saptamani(fata de 72 ore cat e stipulat in contract), deja instalarea unui serviciu poate dura de asemenea 2-3 saptamani (fata de 3-5 zile cat era cu catva timp in urma). Din pacate singura grija pe care o au este recuperarea prejudiciilor rezultate de rezilierile premature de contracte, ca urmare a nerespectarii acestora chiar de catre domniile lor. Este interesant de vazut cum vor evolua cotele de piata, ce firme vor castiga in viitor din nemultumirile clientilor sau daca va reusi sa stopeze cineva apetitul romanilor pentru schimbarea furnizorilor de servicii.
Mircea la 20 Ianuarie 2011, ora 22:30
Romtelecom are cele mai mari investitii. Eu personal am renuntat la RDS pentru ei, intrucat internetul este de 100 Mbps, pretul este mai mic, minutele de fix le poate folosi mama sa sune pe cele 4 numere de cosmote din familie iar IPTV-ul l-am primit gratuit, la televizorul din bucatarie! Sunt o firma foarte, foarte serioasa, am avut o problema la IPTV iar a doua zi a fost rezolvata! Sincer, RDS, cu facturile care nu vin, plati neinregistrate, serviciile de slaba calitate si timpi mari de interventie o sa piarda, platesc pentru fix si net 55 lei dar sunt foarte, foarte multumit. Romtelecom este unul dintre cei mai seriosi frunizori de servicii.
Stan Mariana la 5 Februarie 2011, ora 18:57
pacat de firma, romtelecom a fost cea mai mare firma in telecomunicatii si cu traditie in romania. prin restructurarile continue au pierdut contactul cu clientul. romanul este invatat sa mearga la magazinul de langa casa, sa primeasca toate informatiile, echipamentele si sa semneze un contract. nu toate se rezolva pe site si nu poti sa te duci la 80-100 km dupa un modem trimis de un call center, iar la instalari sa vina o persoana dezinteresata necunoscatoare care nu are nicio legatura cu romtelecomul. salariatii sunt forta unei firme iar clientii au incredere daca sunt tratati la timp si calificat(repede si bine)

  Inapoi la articolul Romtelecom da afara peste 1.000 de oameni in 2011

Setari Cookie-uri