Comentarii pe articolul Nota de plata la FMI: Ce dobanzi platim in 2011


si asta-i doar inceputul....sfarsitului...

Hancila Horia la 15 Ianuarie 2011, ora 11:05
... in curand putine afaceri vor mai fi rentabile in romanica datorita fiscalitatii excesive...ca doar FMI nu ramane cu buzele umflate ...
Gelu Risnoveanu la 15 Ianuarie 2011, ora 13:35
Pai da, odata si-odata vine si scadenta. Deci ne dau cu o mina si ne iau cu doua. Dar acest constipat mental, care conduce un guvern de marionete pupincuriste, nu vede, nu intelege acest lucru. Si nu-l intelege pt. ca este prea batut in cap, pt. ca este un limitat in ceea ce priveste intelectul. Am inteles ca si in facultate a fost un pupincurist, un papagal pri fele de fel de asociatii studentesti. Ori e stiut ca multi papagali, buni de gura, intra in astfel de asociatii, doar in acest fel reusind sa termine facultatea. Nu pe munca si intelect. Acest individ e prototipul ideal pt. cirpa de sters pantofii ai liserilor. Executantul perfect, care executa nu gindeste. Si in acelasi timp accepta fara sa comenteze toti papaglii care i se baga pe git pe post de colaboratori. Nu conteaza profesionalismul. Nu, cu cit mai idiot cu atit mai bine pt. liderul maxim. In fond a crescut la scoala comunismului. Ori este cunoscut faptul ca marel lider comunist nu suporta intelectualitatea, oamenii destepti care nu puteau fi dirijati dupa bunul plac.
Revenind la banii de la FMI - unde s-au dus? Nu inapoi la cei care ni i-au dat? Au creat acesti bani ceva crestere economica? Nu. Au mers la plata datoriilor statului catre banci. Care astfel s-au intors de unde au venit.
Abia scapase de un asfel de credit, dar din pacate ne-am ales un alt conducator cu apucaturi dictatoriale si asfel ne-am intors de unde am venit.
Degraba nu scapam de acesti incapabili, idioti. Si asta si pt. ca nu avem o opozitie puternica, o opozitie capabila sa preia friiele si sa indrepte situatia. Nu, sint tot niste papagali, majoritatea fosti activisti de partid, urmasi ai fostilor lideri comunisti sau oportunisti intrati in politica doar pt. oportunitatile de inavutire fara efort.
Din pacate inca traim in Romania, o Romanie care aluneca spre lumea a treia.
Liliana Stanescu la 16 Ianuarie 2011, ora 15:45
Pai,da! Asa este,se pare ca noile imprumuturi nu sunt de fapt pentru plata pensiilor si salariilor ,ci pentru dobanzile scadente ale imprumuturilor vechi! Asa ne trebuie daca am permis prin votul nostru ca acesti papagali hoti sa ne conduca spre prapastie!!!
la 16 Ianuarie 2011, ora 20:43
draga tineret roman care abia acum incepe sa se dezmeticeasca cat de cat,va mentionez faptul urmator...cam asa se fac afacerile adevarate in ziua de astazi...ni se induce de fiecare data ideea TOTAL FALSA ca multe multe alte idei...domnilor, se va analiza,se va discuta, se va calcula ...bla bla bla...sa vada ei cica vezi Doamne daca pot acorda o noua transa, daca meritam o noua transa...daca esti cat de cat dezghetat la minte iti vine sa razi si cu curu' de asemenea vrajeli...practic se minte cu zambetul pe buze ca acesti bani ne trebuie cu disperare pentru binele nostru exact cum a fost ideea falsa de prosperitate daca vom intra in UE (sa va fie clar un lucru dragilor,nu mai cascati gura la oameni bine imbracati , la papion,care cunosc extrem de bine aproape toate cuvintele din vocabularul roman,care sunt sarmanti si vorbesc cu intonatie,am intrat in UE ca niste smecheri sa-si faca mai usor afacerile nu ca sa traiasca cineva mai bine;de altfel,prosperitatea care a aparut si inceput sa creasca din 2007 o vezi cu ochiul liber:)))))
P C la 17 Ianuarie 2011, ora 08:31
de ce nimeni nu spune public unde s-au dus banii? in investitii nu se vede nimic, in salarii de asemenea nu, in pensii nu, in ajutoare sociale nu ...
daca ar fi fost sa fie asa cum spun oficial capii patrati de la victoria si cotroceni, am fi avut drumuri, s-ar fi lucrat din plin in constructii, nu ar fi scazut salariile in sistemul bugetar si altele...
DECI UNDE SUNT BANII?
in banci? si atunci de ce cand te duci sa faci un credit ti se intoarce spatele sau daca esti acceptat platesti dobanzi care te usuca?

  Inapoi la articolul Nota de plata la FMI: Ce dobanzi platim in 2011

Setari Cookie-uri