Comentarii pe articolul Ce surprize iti pregateste departamentul de resurse umane in 2011


"FII DIFERIT SAU MORI"

Moraru Gabriel la 25 Ianuarie 2011, ora 14:41
"FII DIFERIT SAU MORI!"
Imi aduc aminte ca in urma cu vreo 3-4 ani aproape toate cursurile de vanzari incepeau cu o sintagma ce aveea ideea de mai sus!
Poate, ca asa cum bine remarca Dl Decuseara-B., in urmatoarea perioada de timp, companiile isi vor da seama ca plusul de care au beneficiat cu ceva timp in urma, era asigurat de calitatea pe care o aveau angajatii, calitate sporita prin intermediul scolarizarii; daca acum in vremuri de criza, nimeni nu invata sa aplice politici diferite de vanzare, bazate pe anumite principii specifice perioadei,inseamna ca nu sunt multi cei care pot spune ca au invatat ceva din acesti ani.

Sper ca in viitorul apropiat sa intelegem cat de importanta este formarea oamenilor indiferent de domeniul de activitate.

Salutari tutror,
Gabi.
Marian Cruceru la 25 Ianuarie 2011, ora 18:52
"Fii diferit s'au mori " e un concept cu oarecare merite insa nu trebuie supraestimat si considerat o "panacee" care poate rezolva toate problemele cu care se confrunta un business! Tehnicile si inovatiile in materie de vinzari sint importante, insa mai important decit orice ramine politetea si calitatea serviciului cu care este tratat cumparatorul! Referitor la criza economica, pentru ca ai amintit de ea, ai foarte multa dreptate; sa fii in business trebuie sa mai inveti si sa pierzi ! Conceptia e cam straina insa sint semne ca unii au inceput sa o invete! Salutari si tie, Gabi.

  Inapoi la articolul Ce surprize iti pregateste departamentul de resurse umane in 2011

Setari Cookie-uri