Comentarii pe articolul Ce le promite Boc oamenilor de afaceri. Comentati aici


Boc cel fara de cuvant !

Teudan Ioan la 4 Februarie 2011, ora 18:01
Cand era la Cluj , teoretic ar fi trebuit sa fie de cuvant ( ca majoritatea ardelenilor ) , nici nu a ajuns bine la Bucuresti ca s-a si miticizat ! Nu mai are nici cuvant , nici caracter : '' NU am sa tai din pensii , doar le inghet ! '' A devenit repede mitic . Rusine
Brustur Horia la 4 Februarie 2011, ora 20:11
Boc vorbeste de parca ar fi un administrator de Bloc care tine o sedinta cu cei 10% dintre locatarii care-l baga in seama...
la 4 Februarie 2011, ora 21:13
toata ziua face legi,iar legislatia este varza.mai bine si-ar ordona mai riguros activitatea,si ar fi maiexigent cu propria-i persoana.
Ilyes Ibolya la 5 Februarie 2011, ora 07:01
Boc are mai putina autoritate decat avea un saltimbanc la curtea regala...Si-a pierdut toate calitatile umane pe care le avea, prin obedienta si depersonalizare in umbra Marelui Carmaci.Pacar de tara aste si de oamenii ei ca au ajuns pe mana talharilor la drumul mare...
Ioan Morusca la 5 Februarie 2011, ora 12:30
Tov.Boc portavocea lui tov.Basescu nu mai dispune de credibilitate, asa ca increderea in textele optimiste pentru tara este minima, ideile si masurile bune de obicei nu se aplica si devin doar vrajeala. Ideile trasnite si daunatoare tarii care avantajeaza clica de partid (gasca) se aplica imediat. Asta din cauza ministrilor care sunt alesi dintre cei mai incompetenti si docili oameni de partid (GASCA ) care nu au curajul sa se opuna unor masuri aiurite ale guvernului basescu -boc5, atat de slugarnic incat nu vad psibilitatea de fi scimbat .
Ovi Ova la 5 Februarie 2011, ora 20:28
Toate promisiunile actualului guvern sunt la timpul viitor foarte indepartat.
Pana acum guvernu nu a stiut decat sa taie si creasca taxele, probabil ca incompetenta lui va ramane proverbiala in istoria noastra.
Cum naiba se face ca de cate ori au venit cei de dreapta la conducerea Romaniei, tara a avut in general o cadere destul de mare in toate privintele, asa a fost si cand a fost la conducerea Romaniei Conventia Democratica.
Oare cine sunt mai hoti dreapta sau stanga sau ... toti ?
la 6 Februarie 2011, ora 19:23
Avem niste conducatori prea buni pentru acest popor. Emil Boc spune ca Ion Iliescu este vinovat ca ar fi cultivat nemunca. Este posibil. In 1990 minerii aclamau "Noi muncim, nu gandim! Oare in prezent Iliescu i-a invatat sa gandeasca si sa nu mai munceasca? Asta deduc din scandarile din valea Jiului.
Nechifor Cristian la 8 Februarie 2011, ora 18:26
Promite vrajeala si ofera taxe suplimentare si faliment national.
Daca tot creste taxele si oamenii isi inchid firmele care va fi rezultatul?
Alte taxe mai mari, mai putini contribuabili iar finalul este falimentul.
Totul e un exercitiu de imagine ca si arestarea vamesilor.
Dar pe "Trutulescul" lor, care le produce bani personali si pentru campania electorala de ce nu il aresteaza. sau PDL ul nu face bani din tigari . Dar din ce? Din contrabanda cu alcool, ca in domeniul acesta vad ca nu misca de loc. De ce oare?
la 13 Februarie 2011, ora 11:11
Noi suntem de vina c-ai toleram pe cei din guvern si zeul lor, pe care, cu indarjire se agata de puterea pe care o mimeaza. Nu sunt oamenii de specialitate pe domenii de activitati de afacerii in conducere tarii . Dar, sa conduci un popor ! si s-al administrezi cu inima si sufletul ,pe care ei nu-l au Ca dovada decaderea acestei tarii si varza din institutiile, pe care ei zic ca-l conduce, dar cine ai asculta ? Ce pacat de aceasta tara bogata cu pamant bun ,roditor ,dar degeaba pentru ca se vrea cu tot dinadinsul distrugerea tarii cu tot ce este in ea . Doresc sa nu a-mi pierd speranta ca cei multi vor invinge si, sa putem scapa de pacostea, pe care a cazut pe acest popor bun.

Cu desamagirea in suflet ca, dupa 20 de ani, a-mi fii putut trai decent si cu demnitatea ca, nimenii nu va indraznii sa ne umileasca in tara noastra pe care au fost construito cu jertfe mari de catre bunucii si parintii nostri.

Ioana

  Inapoi la articolul Ce le promite Boc oamenilor de afaceri. Comentati aici

Setari Cookie-uri