Comentarii pe articolul Britanicii nu agreeaza masinile produse in Franta


... si acuma englezii sunt cei dupa care trebuie sa se ia romanii sau ce ?

Napoca la 29 Iunie 2008, ora 15:20
... si acuma englezii sunt cei dupa care trebuie sa se ia romanii sau ce ?
...adica ei cu managemntul lor falimentar ca aproape ca nu mai au o marca a lor, cumparati de germani si chiar si de indieni ?
Dar de fapt in Regatul Unit sunt o multime de automobile marca Peugeot. Uitati-va la Politia Britanica cu ce e dotata, cu Peugeot 307 asa ca poate povestea asta e doar praf in ochi. Oricum e cunoscuta rivalitatea franco-britanica asa ca daca ei nu mai au constructori autentici pe picioarele lor de ce sa agreeze constructorii francezi care sunt pe picioarele lor.
In fine oi fi eu subiectiv , in parte, dar Peugeot e marca mea preferata de departe, apoi Mazda, Porsche si BMW , asta apreciind calitatea si aspectul. Luati un Diesel Ford sau VW si vedeti cum suna fata de de un HDI produs de Peugeot. Suna ca dracu :D .Te doare capul sa stai langa el.
Ana Petrus la 8 Iulie 2008, ora 11:48
Politia britanica nu e dotata cu PEUGEOT 307..cred ca ar trebui sa te informezi mai bine, masinile pe care le au ei sunt BMW..asa ca lasati balta cu mainile astea ca Citroen, Renault, etc...sa fim seriosi..fiecare are ce isi permite, iar masinile japoneze nu sunt chiar asa ieftine...de asta Romania nu le are.

  Inapoi la articolul Britanicii nu agreeaza masinile produse in Franta

Setari Cookie-uri