Comentarii pe articolul Romania va primi 32 mld. euro pentru a recupera decalajele fata de UE


Fondurile europene - marea tentatie

Ioan Negru la 29 Iunie 2008, ora 15:56
Fondurile europene - marea tentatie
Asa cum a spus dl. Basescu, cei alesi in 2008 vor avea marea sansa de a administra cheltuirea unor fonduri nemaiintalnite in istoria acestei tari. Asta explica de altfel lupta ploitica acerba din campania electorala, in care s-au folosit aproape toate metodele -inclusiv cele mafiote- pentru a castiga.

Din pacate pentru Romania, calitatea celor alesi a ramas la nivelul activistilor de partid si a mai noilor ciocoi porecliti "baroni locali". Acestia stiu cel mai bine cum sa foloseasca aceste fonduri nu pentru dezvoltarea Romaniei ci in folosul camarilei din care fac parte . Si, cum s-a vazut din alianta contra naturii dintre PNL-PSD ,astfel de camarile sunt transpartinice, de aceea va trebui ca la viitoarele alegeri parlamentare sa deschidem bine ochii pe cine alegem.
Singurul organ care ar putea controla baronii locali ar fi parlamentul. Dar daca si viitorul parlament va fi de acelasi calibru ca precedentele - si mai ales ca acest parlament al rusinii poreclit "322' - va fi vai de Romania, deoarece OLAF nu e ANI si, daca se vor constata ca banii au intrat in ceata sistemului corupt de la noi, ne-am ras de orice ajutor si vom ramane coada Europei inca 100 de ani...

  Inapoi la articolul Romania va primi 32 mld. euro pentru a recupera decalajele fata de UE

Setari Cookie-uri