Comentarii pe articolul Ce cauta companiile si nu gasesc: Ingineri si specialisti IT


despre angajatorii care se vaita

Ionita Teodor la 8 Februarie 2011, ora 14:00
sunt cautati doar tineri pana in 30 de ani, cu experienta de 20ani, 2-3 limbi straine si cu salarii cat mai mici , daca se poate deloc (despre cei cuprinsi intre 45 si 60 de ani nici sa nu se gandeasca)
Ovi Ova la 8 Februarie 2011, ora 22:41
Deci totusi se face discriminare ?!
Dumitrache Viorel Adrian la 9 Februarie 2011, ora 08:19
Asa se intampla cand carciumarii ori ciobanii cu averi facute din evaziuni fiscale ori specula imobiliara ajung sa evalueze posibilitatile inginerilor. Si daca, pentru shtaif, se adauga si o opinie "autorizata" a unui psiholog facut pe la Spiru Haret la norma, avem tabloul complet al competentelor ce au ajuns sa detina industria romaneasca....Bleah!
Pentru corectitudine, trebuie sa spun si ca o astfel de atitudine am vazut si la un inginer (sic!) italian, care, la numirea unui lacatus ca Director de productie, si la replica ingrozita "nu stie nimic!" raspunde: "Nu trebuie sa stie!" Ne mai miram?.
E autentica, traita de subsemnatul.
Mihaela N la 9 Februarie 2011, ora 09:41
Si eu si sotul meu suntem ingineri.El ing.mecanic si eu hidrotehnist.Chiar nu mai inteleg nimic.De un an de zile ne cautam de munca in domenii( acum facem prostitutie intelectuala).Deci care este faza, caci au nu m-am prins?
Samoila Cornelia Florentina la 9 Februarie 2011, ora 12:15
Minciuni! Sunt inginer T.C.M.,am 50 ani si lucrez in comert de 10 ani,tocmai pentru ca nu a avut nevoie de serviciile mele nici o firma la care am solicitat un post de inginer.
Florin Mihailo la 9 Februarie 2011, ora 12:59
Pe naiba nu gasesc
In ultimul timp am fost la cateve interviuri , si nu am vazut angajator sa zica : avem nevoie de un om sa faca asta si asta si asta , acesta este beneficiul material ; te consigeri capabil? cun dovedesti ? accepti beneficiul ?
Cam asta trebuia sa fie ; dar
Esti supus la o serie de intrebari cu totul anapoda si fara legatura cu pregatirea de inginer . Ce ai facut acolo , da dincolo , pentru ce ai ales s lucrezi PFA SI NU ANGAJAT , ETC..Lucruri pe care le ai scrise in CV .
Si culmineaza cu bombastica intrebare " CE SALARIU VREI ? " PAI SPUNETIMI VOI MIE UNU' CARE SA NU CEARA CEL PUTIN DUBLU FATA DE CAT AR FI DISPUS SA LUCREZE .
Ar fi frumos sa te duci la un interviu , ca inginer , unde sa ti se spuna in prima clipa salariu pentru care concurezi , si daca accepti sa continue interviul . Interviu in care discutiile sa devine strict tehnice .
Pacat , vreau sa emigrez .
Fara Pile la 10 Februarie 2011, ora 09:58
Tot pcr se angajeaza, pile cunostinte relatii,
Tudoran Constantin la 12 Februarie 2011, ora 16:39
Mda... Va inteleg. Pe multi. Am 49 de ani, sunt inginer TCM si... nici eu nu lucrez in domeniu. Ca TCM-ist este EVIDENT, nu ai ce si nu ai unde. Cate fabrici de fiare mai stiti careva prin Romania? Norocul meu e ca m-am specializat intr-un domeniu in care specialistii sunt rari. Si nu vorbesc de TCM. Daca o duc bine? In comparatie cu altii cu aceeasi profesie si aceeasi varsta, da. Am un job, ceea ce deja nu-i putin lucru la varsta mea. Si mai ales, nu lucrez ca portar sau agent de paza. Ceea ce iarasi e destul de mult! Chestia cu firmele care cauta specialisti si nu-i gasesc e cea mai mare vrajeala pe care am auzit-o vreodata! Nici macar proaspetii absolventi de Automatica de la Politehnica nu-si gasesc de lucru in Romania. Prieteni si colegi de varsta mea repara calculatoare si televizoare ca sa faca un ban. Sau instaleaza sisteme de paza si securitate perimetrala. Supraveghere video. Si sunt bucurosi ca au ce pune pe masa la sfarsitul zilei. Asta e Romania.
Miky la 14 Noiembrie 2011, ora 12:34
Sunt proaspata absolventa a politehnicii, nu am lucrat deloc in timpul facultatii, am invatat, am avut 4 ani de zile bursa de performanta,la master am intrat tot cu bursa, dar pe siteurile de recrutare nici nu pot aplica pentru ca nu am experienta.Sunt foarte frustrata!Acum citesc ca de fapt sunt cautata dar nu sunt de gasit.

  Inapoi la articolul Ce cauta companiile si nu gasesc: Ingineri si specialisti IT

Setari Cookie-uri