Comentarii pe articolul Petrom arata de ce s-au majorat preturile la carburanti


Nu mai cumparati benzina...

Mihai la 9 Februarie 2011, ora 09:10
... de la OMV si Petrom. Daca vreti scaderea benzinei aceasta nu se poate obtine decat prin diminuarea cererii. Deoarece o diminuare globala a acesteia (prin global inteleg la nivel de tara) nu este posibila solutia este diminuarea cererii pentru oferta unuia din furnizori. In momentul in care acesta nu va mai vinde produsul sau (benzina) va fi nevoit sa isi reduca preturile pana la un nivel in care acestea se vor intersecta cu cererea. Din punctul meu de vedere acest nivel este 4.5 Ron si pana cand OMV si Petrom nu vor afisa acest nivel eu nu voi alimenta de la ei.

Veti spune ca ce conteaza... castiga ceilalti fiindca o sa cumparam benzina in continuare. Nu ma intereseaza cine face profit de pe urma benzinei cumparate de mine, ma intereseaza doar sa cumpar benzina la un pret corect.

Daca vanzarile Petrom si OMV vor scadea cu 25% va fi un semnal de alarma pentru ei si poate vor face ceva. Daca vanzarile vor scadea cu 50% cu siguranta acestia vor fi nevoiti sa actioneze. Consider ca vor si mult mai avantajati reducand pretul benzinei pentru a conserva si chiar a creste nivelul vanzarilor decat pastrand nivelul actual al pretului.

O zi faina

  Inapoi la articolul Petrom arata de ce s-au majorat preturile la carburanti

Setari Cookie-uri