Comentarii pe articolul Dupa Kuweit, si Qatarul pune Romania pe harta investitiilor


Propunere

Vasile la 15 Februarie 2011, ora 09:35
Propunere

E clar ca in contextul actual ( in care se vorbeste tot mai mult de o criza alimantara), Romania cu un potential agricol insemnat dar nevalorificat, va fi o tinta sigura pentru cei cu bani.
Ar trebui ca Ministerul Agriculturii sa stabileasca o strategie foarte bine gandita in acest sens pentru a nu pati ceea ce am patit cu industria. Riscam sa ne vindem cu totul pe nimic daca nu avem putina minte si buna credinta.
Nu trebuie sa descurajam dorinta de a investi in Romania a acestor domni, trebuie doar sa vrem sa facem in asa fel in cat sa avem si noi avantaje nu numai ei.
De exemplu am putea realiza un sistem de crestere si defacere a animalelor in zona de munte ( in sistem bio), stimuland toti agricultorii sa creasca animale si stabilind relatii contractuale foarte clare pentru toata lumea, stimuland asocierea crescatorilor etc. Dar pentru asta trebuie multa pricepere, munca VOINTA SI BUNA CREDINTA ( daca mai exista asa ceva). Altfel vor veni, vor cumpara terenurile si fermele si vom ramane pe dinafara.

  Inapoi la articolul Dupa Kuweit, si Qatarul pune Romania pe harta investitiilor

Setari Cookie-uri