Comentarii pe articolul Totul despre angajatii multitasking


Multitasking in banci

Pozderca Elena-Cristina la 15 Februarie 2011, ora 14:47
Nu numai in IT, Marketing este multitasking; eu lucrez in banca, ofiter bancar, si fac multitasking: vorbesc la telefon, preiau un client incasez rata, raspund la un mail urgent, ofer o informatie altui coleg...si de ce nu mai socializez pe facebook :). Lucrul acesta mi-a dezvoltat atentia si rapiditatea in a rezolva in timp task-urile. Lucrez la 2 calculatoare, 2 birouri, alerg de la unul la altul, unul este pentru cash altul pentru semnari de contracte si vanzari produse. Deci multitasking.
George Baron la 15 Februarie 2011, ora 16:18
Totul decurge secvential si in viata noastra, ne nastem avand doar doua simturi. Ulterior, prin natura umana, ne dezvoltam si simturile si capacitatile intelectuale, intrebarea este pana cand? Pana ne atingem asa numitul prag de incompetenta. Si apoi? Productivitatea noastra scade. Multitasking-ul dauneaza sanatatii!
George Baron
Ghita-Daniel Androne la 15 Februarie 2011, ora 19:57
"Totul decurge secvential si in viata noastra, ne nastem avand doar doua simturi. Ulterior, prin natura umana, ne dezvoltam si simturile si capacitatile intelectuale, intrebarea este pana cand? Pana ne atingem asa numitul prag de incompetenta. Si apoi? Productivitatea noastra scade. Multitasking-ul dauneaza sanatatii!"
nu si sanatatii angajatorilor!atat timp cat gasesc "fraieri" !tot timpul dupa ce unul din ei isi da seama ca nu mai poate face fata firmele gasesc altul mai tanar si dornic de afirmare!resursele umane nu sunt deloc protejate in romania,pt.ca raportul cerere-oferta pe piata muncii e mult mai mare in favoarea cererii.
nu au nevoie sa isi protejeze personalul pt ca e din abundenta!

  Inapoi la articolul Totul despre angajatii multitasking

Setari Cookie-uri