Comentarii pe articolul De ce nu au romanii incredere in banci? Comentati aici


pentru ca sint hoti legali?

Dina Mihai la 18 Februarie 2011, ora 12:15
oare bancile nu au partea lor de vina la saracirea populatiei? de ex, eu am un credit ipotecar la camatarii aia de la BANCPOST si ma tot cert cu ei sa-mi scada dobinda. initial rata era de 168 de EUR si permanent a crescut. aproape tot timpul a crescut asa ca acum am 191EUR, e normal? valoarea proprietatii acopera de 2-3 ori suma datorata bancii, deci nu este vorba de subevaluare. bancile au fost si vor fi mereu pe profit cu toata externalizarea serviciilor. nu tine vrajeala cu riscul bancar bagat la inaintare de fiecare data (laitmotivul majorarii dobinzilor): lucratorii bancari din tarile bogate ale UE au alte salarii fata de cei de aici si cu toate astea dobinda practicata este mult mai mica decit in romania.

bancile, petrolistii, samd externalizeaza o mare parte a serviciilor sau achizitiilor, rezultatul fiind ca impozitele sint platite in tara firmei mama, filozofia e simpla in aceste externalizari: decit sa contribuie la bugetul romaniei mai bine contribuie la bugetul tarii de origine a firmei mama.
Tudoran Constantin la 18 Februarie 2011, ora 20:50
Cred ca e cea mai directa, exacta si reala etichetare a relatiei unui client (cel putin a unui client roman) cu banca! Bine spus! Excelent!
Asa e: Romanii nu au incredere in banci pentru ca sunt HOTI LEGALI , sau mai exact, hoti APARATI DE LEGI!
Filip Marius la 19 Februarie 2011, ora 09:38
Cred ca domnul tudoran are mare dreptate. in Romania e greu sa mai ai incredere in cineva, in banci nici nu se pune problema. institutiile noastre sunt la pamant, iar bancile au dus economia in asa hal sa ne avantam in imprumuturi si sa ne unga de bani. eu momentan nu m-am aventurat cu nici o banca ptr ca nu am incredere in ei. mi-au facut o singura faza cei de la BRD. m-am dus sa-mi fac un card ptr depunere si mi-au spus ca vor percepe comision foarte mic. cineva, dupa vreo trei luni mi-a depus o suma de bani si din suma aceea aproape 40% i-a incasat BRD ptr ca de fapt cucoana care mi-a facut cardul m-i l-a facut ca fiind salariat nicidecum ptr depuneri normale. asta ca sa castige si ea niste bani. si toti fac asa. nu stiu cum sa ne prosteasca si culmea e ca multi consultanti bancari sunt platiti din comision. asa ca spor la minciuni si la prostit! niste nenorociti! mi-e scarba de tara asta idioata care e in stare sa ceara taxe si pe mersul pe drum si pe institutiile ei de rahat pe care eu nu le recunosc! si cum va povesteam, dupa ce am pierdut o groaza de bani, am luat cardurile, le-am taiat cu foarfeca si le-am aruncat la cos. in concluzie: Romania esti de rahat!
Sabou Mariana la 21 Februarie 2011, ora 10:43
Sunt de acord intru-totul cu dvs. Dle Dina Mihai si de fapt asta o stie toata lumea, inclusiv guvernul si institutiile care ar trebui sa apere Romania de astfel de "camatari" care vor lua si pielea de pe cei cu credite la banci. Insa nu se va face nimic deoarece coruptia se lafaie in Romania, de la muncitorul de rand pana la directorul de companie- toti sunt "unsi". Atata timp cat lor le va merge bine nu va conta ce va pati cel de langa el. Este un lant al slabiciunilor care se va rupe foarte greu.

  Inapoi la articolul De ce nu au romanii incredere in banci? Comentati aici

Setari Cookie-uri