Comentarii pe articolul De ce nu au romanii incredere in banci? Comentati aici


neincrederea in banci

Decuseara Sorin la 18 Februarie 2011, ora 12:29
Eu nu stiu cum s-a facut raportul asta ca 41% dintre romani au incredere in banci?
Eu cred ca sunteti prost informati ori sunteti din interiorul bancilor si vreti sa spoiti mai mult decat este cazul rezultatele.
Eu cred ca ii numeri pe degete daca vrei sa o iei raportat la numarul de romani care au credite pe cei care sunt multumiti.
De ce sunt nemultumiti romanii?
Pentru ca contractele nu sunt respectate si nu vor fi niciodata, pentru ca asa e de cand lumea. Numai ca noi abia acum ne lovim de problemele astea. Daca in alte tari furtisagurile si acte aditionale cu accept tacit erau o tactica care se aplica acum poate zeci de ani in urma, abia acum a ajuns si la noi asemenea tactici hotesti.
"Daca nu iti convine de ce iei credit?" zic ei oamenii intelepti... Dar daca nu iei credit nu merge economia si asta o stiu si ei, deci intrebarea ar fi de ce jacmaniti oamenii mai mult decat e cazul daca vreti sa mearga economia?
Credeti ca puteti trai bine intr-o tara cu oameni saraci?
Constantin Sebastian Oliviu la 22 Februarie 2011, ora 14:33
In ultimul timp am inceput sa am incredere din ce in ce mai putina in din ce in ce mai putine firme si companii. Nu am incredere ,intemeiata pe probleme mari si personale , in ORANGE, RDS-RCS, BRD , BCR si chiar la banca unde sunt acum , dar prefer sa mai astept sa vad daca nu ma dezamageste si asta!
Daca ai un credit , de exemplu, de ce nu amana plata ratelor pe cativa ani? Ca sa ne mulga de bani!

  Inapoi la articolul De ce nu au romanii incredere in banci? Comentati aici

Setari Cookie-uri