Comentarii pe articolul Basescu cauta un premier independent. Ce propuneri aveti?


Il rog pe presedinte sa plece pe o insula

Nica Mihaela la 20 Februarie 2011, ora 07:56
Il rog pe presedinte sa plece pe o insula unde nu exista curent electric, cablu de internet si nicio posibilitate de a-l mai vdea. Nici pe el nici pe orice prim ministru doreste dumnealui.
Mi-a luat jumatate din salariu, copilul meu este chinuit de reforma invatamantului, sotul meu este pe cale sa ramana fara serviciu deoarece firma la care lucreaza se va inchide.
Firma se va inchide pentru ca atata timp cat va fi dumnealui in tara, investitorii vor fugi ca potarnichile de noi.

Asa ca il rog frumos pe presedinte sa-si ia pe toti aghiotantii si sa plece cat mai departe sa ne lase in pace.
Savu Danila la 20 Februarie 2011, ora 12:51
Sunt numai partial de acord, dar sunt de acord!
Sunt partial de acord pentru ca daca pleaca numai el si "aghiotantii" lui nu stiu daca scapam de toti care au facut rau acestei tari si acestui popor si inca vor putea sa mai faca rau. Mai raman destui gata sa-i continue opera de distrugere a acestei tari si acestui neam. Si apoi multi nu ar trebui sa plece pur si simplu cu averile pe care si le-au acumulat furand, prin alte parti ,ci ar trebui mai intai sa dea socoteala SI SA RETROCEDEZE ACESTE AVERI POPORULUI ROMAN, APARTINATORUL DE DREPT AL LOR!
Aceste averi noi le platim acum din pensii, din salarii, cu sanatatea noastra si cu lipsa sigurantei noastre si a copiilor nostri in ziua de maine.
Parerea mea este ca POPORUL ROMAN trebuie sa-si aleaga un nou premier, un nou presedinte..noi oameni care sa aduca in sfarsit sfanta democratie in Romania!

  Inapoi la articolul Basescu cauta un premier independent. Ce propuneri aveti?

Setari Cookie-uri