Comentarii pe articolul Absolventii de MBA trimit 33 de CV-uri catre angajatori pana isi gasesc un job


angajati cu mba inRomania

la 22 Februarie 2011, ora 14:08
Nu cunosc niciun angajat cu MBA! Desi controlez sistemul bancar din romania! Numele meu e de notorietate in managementul de top din banci!
Rizea Cristian la 1 Martie 2011, ora 14:44
Am avut cativa colegi la un EMBA, angajati in banci. Care lucrau si inca lucreaza in banci din Romania Si banuiesc cu ceva succes, datorat si cursurilor probabil. Deci sunt si exceptii, doar poate nu la banca unde lucrati dumneavoastra.

Oricum, daca nu ai "experienta bancara" nu conteaza cunostintele pe care le ai. Ca nu prea esti bagat in seama de cei care fac recrutarile pentru banci, chiar daca atunci cand te duci la ghiseul unei banci ai uneori ocazia sa dai peste angajati care nici nu au auzit de ce-i intrebi legat de investitii, credite sau operatiuni bancare care ar trebui sa le sune cunoscut. Nu stiu ei ce experienta bancara au avut la angajare, poate s-au nascut in banca :D mama lor asteptand aprobarea unui credit atunci.

Oricum, consider ca problema e mai complexa legat de absolventii de MBA si cum pot ei sa-si utilizeze cunostintele mai relevante sau nu dobandite.

  Inapoi la articolul Absolventii de MBA trimit 33 de CV-uri catre angajatori pana isi gasesc un job

Setari Cookie-uri