Comentarii pe articolul A inceput privatizarea Oltchim. Vezi aici calendarul vanzarii


privatizari

Damian la 22 Februarie 2011, ora 16:24
Sunt de bun augur privatizarile. In sfarsit, vesti bune.

Dimofte Catalin la 23 Februarie 2011, ora 11:50
Mda, de bun augur, dar ati uitat sa spuneti si pentru cine.
Am cam vazut de cat bun augur au fost (multe) alte privatizari, daca nu chiar marea majoritate. Unii invata din greselile altora. Altii invata doar dintr-ale lor. Iar la capatul coridorului, cum zicea un banc cu Bula, e o usa pe care scrie Romania, tara in care oamenii nu invata nici macar din greselile lor.
Nu uitati si de CEC, macar sa ne asiguram ca nu mai exista nicio banca semnificativa cu capital romanesc. Exact acum e momentul sa privatizam tot, cand pana si americanii au nationalizat banci, nemaivorbind de tari mari din UE.
Toti au injectat zeci si sute de miliarde in bancile lor (private), noi n-avem voie sa injectam un miliard in CEC, banca de stat.
Auziti, dar daca tot vb de privatizare (cu straini), n-ar fi mai bine sa incepem prin a privatiza guvernul, justitia, parlamentul si inca vreo cateva astfel de distinse institutii?
Chiar ca-i de bun augur.
Em_Pe.G la 7 Aprilie 2011, ora 21:00
Super tare domnule Dimofte. Cred ca ar fi cel mai bun lucru ... sa privatizam guvernul dar atat ... chiar imi place idea.
... gluma e gluma ... dar ca sa fim seriosi, parerea mea este ca la ce potential au romanii ... adica romania, cred ca politicienii nostri se straduiesc foarte foarte mult sa scoata tot ce e mai prost din tot. Ma intreb cum poti sa fii asa de prost sa irosesti atatea resurse. in fine ... cea mai mare calitate a romanilor este ca sunt rezistenti si indura orice rahat ar face ei ... cei din fruntea tarii .... umflatii de guvernanti, cei cu zambetul arogant, portocalii in special dar si rosii si albastrii.
Toata stima cititorilor.

  Inapoi la articolul A inceput privatizarea Oltchim. Vezi aici calendarul vanzarii

Setari Cookie-uri